Şarkıcı Sia adını değiştiriyor

Şarkıcı Sia adını değiştiriyor

Sia, resmi olarak adını değiştirmek üzere mahkemeye başvurdu. ABD'li müzisyen, adının 'Sia Kate Furler' yerine, kocası Dan Bernad'ın soyadını alarak 'Sia Bernad' olarak değiştirilmesini istiyor. Sia, isim değişikliği talebini evlilik yıl dönümüne birkaç gün kala mahkemeye iletti.

Şarkıcı Sia, adını resmi olarak değiştirmek üzere mahkemeye başvurdu. Sia, evlilik yıl dönümüne birkaç gün kala, mahkemeye yaptığı başvuruda, adının 'Sia Kate Furler' yerine kocası Dan Bernad'ın soyadını alarak 'Sia Bernad' olarak değiştirilmesini talep etti.

Sia ve Dan Bernad, geçen yıl İtalya'nın Portofino bölgesinde evlenmişti. Bu, Sia'nın ikinci evliliği. Şarkıcı, daha önce 2016 yılında belgesel yapımcısı Erik Anders Lang ile boşanmıştı.

Sahnede kullandığı abartılı peruklarla yüzünü örtmesiyle tanınan 48 yaşındaki Sia, son yıllarda daha açık bir tutum sergiliyor. 'Chandelier', 'Elastic Heart', 'Cheap Thrills' ve 'The Greatest' gibi hit şarkılara imza atan şarkıcı, yıllarca sakladığı yüzünü 2023 Daytime Beauty Awards töreninde göstermişti.

Törenden kısa bir süre önce yüz gerdirme ameliyatı olduğunu itiraf eden Sia, sahnede doktoruna övgüler yağdırmıştı. "Ben normalde yüzümü gizleyen ve yalan söylemeyen bir pop yıldızıyım" diyen Sia, yüz gerdirme ameliyatı olduğunu açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN