Kartal'ın yeni hocası belli oldu! İmzalar atılıyor: Resmi açıklama an meselesi...

Kartal'ın yeni hocası belli oldu! İmzalar atılıyor: Resmi açıklama an meselesi...

Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Sezon başından bu yana 5 farklı teknik adamla çalışarak teknik direktör konusunda bir istikrar yakalayamayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarını hızlandıran siyah-beyazlı ekibin yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Portekizli çalıştırıcı Santos ile yaşanan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş, mutlu sona ulaşmak için artık geri sayıma geçti.

Sabah'tan Ogün Şahinoğlu'nu haberine göre; Siyah-beyazlı ekipte futbolla ilgilenen 7 yöneticiden 3'ü takımın başında Sergen Yalçıın'ı görmek istiyor. 2 yönetici Şenol Güneş'i isterken biri Nuri Şahin'i, diğer yönetici ise yabancı bir teknik adamı istiyor.

Siyah-beyazlı yöneticilerin oy birliği sonucunda Sergen Yalçın isminde uzlaşmaya varması bekleniyor. Bu sezon Antalyaspor'da beklentilerin altında kalan tecrübeli teknik adam, 2020-2021 sezonunda Beşiktaş'ı şampiyonluğa ulaştırmıştı.

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a dönmek istediği öne sürülürken kısa süre içerisinde somut gelişmelerin yaşanabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN