Bankalar para musluklarını açtı! O banka promosyon ödemelerinde rekora koşuyor! Şube önlerinde uzun kuyruklar oluştu

Bankalar para musluklarını açtı! O banka promosyon ödemelerinde rekora koşuyor! Şube önlerinde uzun kuyruklar oluştu

EYT düzenlemesinin onaylanması ile birlikte promosyon rakamlarında da güncellemeye gidildi. Emekli vatandaşların en çok araştırdığı konular arasında promosyon ödemeleri yer alırken güncel rakamlarda belli oldu. İşte emekli promosyon ödemeleri güncel rakamları…

Emekli maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma sözü veren vatandaşlar bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Her banka farklı ödeme tutarları ile müşterilerin dikkatini çekerken o banka rekora imza attı. EYT düzenlemesi ile birlikte mart ayı rakamlarını güncelleyen banka tüm gözleri üzerinde topladı. Güncel rakamları duyanlar soluğu bankanın kapısında aldı. İşte emekli promosyon ödemeleri güncel rakamları…


MART AYI PROMOSYON TUTARLARI BELLİ OLDU

Emeklilerin yüzünü güldüren promosyon ödemeleri Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren emekliler 4.500 TL'den başlayan promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Emekli vatandaşların aldığı maaş tutarı arttıkça bankalar tarafından verilen promosyon tutarları da yükseliyor. Yapı Kredi Bankası Mart ayı promosyon tutarları şu şekildedir:

yapi-kredi-bankasi.jpg

  • 3.500 TL altında emekli maaş alan kişiler: 4.500 TL
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaş alan kişiler: 5.250 TL
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaş alan kişiler: 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzerinde emekli maaş alan kişiler: 7.500 TL ödeme alıyor.

Yapı Kredi Bankası güncel promosyon tutarları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilir. Bunun yanı sıra müşteri hizmetlerini arayarak ya da bankalara başvurarak ödemeler hakkındaki detayları öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN