Bankalarda dolar kampanyası! 10 bin dolar getir yenisini götür

Bankalarda dolar kampanyası! 10 bin dolar getir yenisini götür

Bankaların yastık altında doları olan müşterilere yönelik çılgın dolar kampanyaları başladı. İşte dolar kampanyaları...

Bankalar, düşük faizli hazine bonosundan kaçınarak dövize dönüşen kur korumalı mevduatta cazip fırsatlar sunuyor. Büyük bir banka, 10 bin doları 3 aylığına getiren müşterilere 598 dolar artı faiz kampanyası başlattı.

Seçim öncesi son işlem gününde, bankalar dolar kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Hazine bonolarındaki düşük faizler nedeniyle alternatif arayışına giren bankalar, kur korumalı mevduat seçeneğini tercih ediyor. Türkiye'nin önde gelen 5 özel bankasından biri, yeni bir dövize dönüşen kur korumalı mevduat kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, 10 bin dolarını mevduata yatıran müşterilere 90 gün boyunca 598 dolar nakit ödülü peşin olarak veriliyor.

YÜZDE 40 ÖDÜL MİKTARI

2

Kampanya, SMS ile duyurulduğunda binlerce vatandaş banka şubelerine akın etti. Kampanyaya 10 bin dolar ve üzeri döviz yatıran herkes, getirdikleri mevduat miktarının yüzde 24'üne kadar peşin ödül alabiliyor. Bazı bankalarda ise 100 bin dolar ve üzeri mevduatlar için ödül miktarı yüzde 40'a kadar çıkabiliyor.

Bu tür kampanyalar, döviz getirisi arayışında olan müşteriler için cazip bir seçenek sunuyor. Ancak her müşterinin kendi risk iştahını ve finansal hedeflerini göz önünde bulundurarak bu tür yatırımları değerlendirmesi önemlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN