Bankaların konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları (Haziran 2021)

Bankaların konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları (Haziran 2021)

Bankalara ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar tarafından Ziraat, Vakıfbank, Halkbank kredi kampanyaları mercek altına alındı. 1 Haziran 2021 itibarıyla başlayan 'yeni normalleşme' dolayısıyla bankaların faiz oranları güncellendi. İşte, konut, araç, ihtiyaç kredisi güncel faiz oranları...

2021 Haziran ayıyla beraber bankaların kredi faiz oranları 2021 merak konusu oldu. Zira, koronavirüs öncesi gerek yatırım yapmak, gerek ihtiyaç için ev ya da araç satın almak isteyen vatandaşlar, pandemi nedeniyle bu planlarını erteledi. Yaz aylarına gelmesiyle birikimlerini artık değerlendirmek isteyen vatandaşlar, özellikle kamu bankalarının konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını ve en uygun kredi paketlerini titizlikle inceliyor.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT, İHTİYAÇ, KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Tüketici Kredisi: %1.51

Taşıt Kredisi (kaskolu): %1.54

Taşıt Kredisi (kaskosuz): %1.56

Konut Kredisi: %1.37

HALKBANK KONUT, TAŞIT, İHTİYAÇ, TAŞIT, KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç Kredisi: %1,51

Taşıt Kredisi: %1,54

Konut Kredisi: %1,38

VAKIFBANK İHTİYAÇ, KONUT, TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç Kredisi %1.51

Taşıt Kredisi: %1.50

Konut Kredisi: %1,34

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN