Başlangıç fiyatını duyan kulaklarına inanamıyor! Range Rover Discovery alacağınıza bunu alın: Bedava…

Başlangıç fiyatını duyan kulaklarına inanamıyor! Range Rover Discovery alacağınıza bunu alın: Bedava…

Piyasada yüksek fiyatlı araçlar arasında yer alan Range Rover, hayalleri de suya düşürüyor. Ancak bu fiyata bu araç olur mu demeyin. Range Rover Discovery alacağınıza hemen bu aracı alın. Başlangıç fiyatını duyanlar kulaklarına inanamıyor. Aynı özellikleri çok daha uygun fiyatlı araç sahibi olabilirsiniz. İşte tüm detaylar…

Uygun fiyata araç sahibi olmak isteyenler piyasa araştırması yaparken bu araç hem fiyat hem de performans açısından tüm beklentileri karşılıyor. Son yıllarda uygun fiyatlı araç satışı ile sık sık gündemde yer alan Chery, iCAR 03 modeliyle piyasayı sallıyor. Hem fiyatı hem de özellikleri ile dikkatleri üzerinde toplayan iCAR 03, dış tasarım olarak Range Rover Discovery'i anımsatıyor. Sadece görüntü ile kalmayıp özelliklerinde de benzerlik sağlayan iCAR 03 çok daha uygun fiyatlı oluşuyla herkesin tercih listelerinin başında yer alacak. İşte tüm detaylar…

CHERY İCAR 03 ÖZELLİKLERİ

Sıra dışı tasarımları ve özellikleri ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Chery, İCAR 03 model aracını ön siparişi açtı. Aracın başlangıç fiyatı için 18.500 dolarlık fiyat belirlenirken aracın Türkiye'de 1,5 milyon ile 2,250 milyon arasında satılması bekleniyor.

icar-03-chery.jpg

Dış tasarım ve özellikleri bakımından Range Rover Discovery'ye oldukça benzeyen İCAR 03 Range Rover'ı geride bırakacak. 50,6/69,7 kWh batarya, 401/501 km menzile sahip olan İCAR 03, tek motorda 184 HP, çift motorda ise 279 HP seçenekleri ile piyasada yer alıyor.

%100 alüminyumdan oluşan yeni tasarım ile birlikte %30 daha hafif şasi, enerji tüketiminde ise %3 oranında avantaj sağlıyor. Chery, iCAR alt markasındaki İlk otomobili geçtiğimiz gün Çin'de ön siparişi açtı. Aracın şasesinde tamamen alüminyum kullanılması dikkat çekerken hem modern hem de off-road görünümü ile hem günlük yaşantıya hem de arazi koşullarına uyum sağlayabilen bir araç olarak görülüyor. Görünümüyle genç sürücüleri cezbeden İCAR 03, CATL üretimi LFP batarya kullanıyor.

icar-03-ici.jpg

LFP batarya kullanan 4,4 metrelik SUV model araç olarak karşımıza çıkan İCAR 03, en üst seviyede 69,7 kWh kapasite sağlıyor. CLTC menzil vadeden İCAR 03, tek motorlu giriş seviyesi versiyonunda 184 beygir güç çift motorlu 4 çeker versiyonunda ise 279 beygirlik güce ulaşmaktadır.

icar-03.jpg

Nisan 2023 yılında İCAR markasını tanıtan Chery, elektrikli araç dönüşümü kapsamında farklı fiyat segmenti ve müşteri kitlelerini hedeflemektedir. Birkaç farklı Yeni marka ortaya çıkararak farklı kitleleri bünyesinde toplamayı amaçlayan şirket, Exeed, Luxeed (Huawei) ve iCAR modelleri ile dikkatleri üzerinde topluyor. Firma 2024 yılında ise 4 milyon otomobil satışı yapmayı planlarken ondan fazla elektrikli modelinde piyasaya sürmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN