Bayram tatili için rezervasyonların yüzde 80'i doldu

Bayram tatili için rezervasyonların yüzde 80'i doldu

Kurban Bayramı’na bir ay kala yurt içinde tatil planı yapanlar rezervasyonların yüzde 80’ini doldurdu. Yurt dışında ise vizesiz ülkelerin tercih edildiği belirtildi.

Kurban Bayramı'na 1 ay kala yurt içi kültür turları en çok tercih edilen tatil seçenekleri arasında yer aldı.

Bayramda yurt dışında tatil yapmak isteyenler en çok vizesiz ülkelere yöneliyor. Sebebi fiyatların yurt içi ile yakın olması ve vizesiz seyahat kolaylığı olduğu ifade ediliyor.

4 BİN İLA 40 BİN ARASI DEĞİŞEN PAKETLER

NTV'den Sena Gürbıyık'ın haberine göre, turizm şirketi genel müdürü Ali Onaran; Karadeniz, Kapadokya turlarının yanı sıra Ege kıyıları ve Antalya gibi bölgelerin ciddi bir şekilde talep gördüğünü dile getirdi. Bunların yanı sıra ilk dolan yerlerin başında Kıbrıs'ın da geldiğini söyleyen Onaran, "5 günlük tatil için ortalama 40 bin ila 30 bin liralık gibi paket ulaşım dahil çıkabilir. Bir haftalık Karadeniz turu 4 bin lira ila 7 bin lira arasında olabilir" dedi.

Turizmciler tatilcilerin yüksek fiyatlarla karşılaşmaması için erken rezervasyon seçeneğini öneriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN