Belediyeler başvuru kapısını açtı! En az ilkokul mezunu yüzlerce alım yapılacak: KPSS şartı yok koşul yok

Belediyeler başvuru kapısını açtı! En az ilkokul mezunu yüzlerce alım yapılacak: KPSS şartı yok koşul yok

Belediyelerden KPSS şartı olmadan memur alımı haberi geldi. En az ilkokul mezunu olanlara istihdam sağlamaya hazırlanan belediyeler, yüksek maaş imkanıyla da dikkat çekiyor. Peki, belediye personel alımı başvuru şartları nelerdir? Belediye personel alım başvurusu nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Belediyelerden ilkokul mezunlarına kamusal iş imkanı geldi. Bünyelerindeki personel açığını kapatmak isteyen belediyeler, en az ilkokul mezunu personel alımı yapacaklarını duyururken KPSS şartı da aramıyorlar.

Şehir ve Köy İşleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda birçok belediyeye en az ilkokul mezunu personel alınacağı belirtildi. KPSS şartı olmadan yapılacak alımlarda başvuru yapan adaylar ise belirli bir süre deneme sürecinden geçecek.

belediyeler-basvuru-kapilarini-acti.jpg

MUDANYA BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

Yayınlanan ilanların bir örneği Mudanya Belediyesi'nden geldi. 00007846017 numaralı ilan kapsamında belediyeye daimi şoför alımı yapılacak.

Bir başka ilan ise Küplü Belediyesi'nden geldi. Belediye bünyesindeki personel açığını kapatmak için beden işçisi alımı yapılacak.

Adaylar tüm belediyelerin ilanlarına İŞKUR resmi web sitesi üzerinden ulaşarak, başvurularını yapabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN