Ben altın almak için beklemeye devam ediyorum! İslam Memiş, altının düşmesi için gereken şartı açıkladı

Ben altın almak için beklemeye devam ediyorum! İslam Memiş, altının düşmesi için gereken şartı açıkladı

Piyasa uzmanı İslam Memiş, kasım ayı için önemli uyarılarda bulunarak gram altının seyrine dair önemli tüyolar verdi. İslam Memiş, "Elimde TL var, ben bu seviyeden altın alır mıyım? Hayır, beklerdim" dedi. İşte, İslam Memiş altın ve dolar yorumu...

Sosyal medya hesabından altının ve doların son durumunu değerlendiren finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, kasım ayına dair beklentilerini paylaştı.

İslam Memiş'in açıklamaları şöyle:

"Piyasanın kontrolü teknik ve mantıkla değil, manipülasyonda. Yapmanız gereken şey varlıklarınıza sahip çıkmak. Elindekini sattırmak için her türlü manipülasyon yapmalarına hazır ol. Kasım ayı kazanma ayı değil, batırma ayı. Sessizce kenarda bekle. Hayaller 24, gerçekler 28,16."

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Bir başka açıklamasında, ekim ayı için altının ucuz değil bedava olduğunun altını çizen İslam Memiş, altın alanların çok güzel hareket yaptığını ama dinlemeyenlerin zarar ettiğini söyledi.

İslam Memiş, gram altına yönelik şu açıklamayı yaptı:

"Gram altın TL serbest piyasalarda 1835-1840 lirada. Elimde TL var, ben bu seviyeden altın alır mıyım? Hayır, beklerdim. 1780 lirayı zikrettim. Dolar gerilemediği için hâlâ 1840 lira seviyesinde gram altın. Gram altın normalde bugün 1780 lirada olmalıydı. Ben altın almak için beklemeye devam ediyorum. Biraz bekleyelim."

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN