Bitcoin 13 ayın en yüksek seviyesinde

Bitcoin 13 ayın en yüksek seviyesinde

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, son zamanlarda güçlenen yükselişini sürdürüyor. Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri 24 saat içinde yaklaşık yüzde 0,95 artışla 1,2 trilyon doların üzerine çıktı.

Dünyanın en büyük kripto para birimi son zamanlarda, dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock da dahil olmak üzere fon yöneticilerinin ABD'de listelenen spot bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başlatma planları nedeniyle güçlenen yükselişini sürdürüyor. Bitcoin, 31 bin 500 doların üzerine çıkarak 13 ayın en yüksek seviyesini görmesinin ardından TSİ 15.20 itibarıyla 20 bin 729 dolardan işlem görüyor.

24 SAAT İÇİNDE YÜZDE 0,95 ARTIŞ

Analiz şirketi Coinmarketcap'in verilerine göre, Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri, sadece 24 saat içinde yaklaşık yüzde 0,95 artarak 1,2 trilyon doları aştı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçen hafta, BlackRock, Fidelity ve diğer varlık yönetimi şirketlerinin bir spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (BYF) için yaptığı son başvuruların "açık ve kapsamlı" olmadığını bildirmişti.

Nasdaq, BlackRock'un yönetiminde bir BYF olan iShares Bitcoin Trust için 3 Temmuz’da yeniden başvuru yaptığını açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN