Bitcoin tüm zamanların rekorunu kıracak! Selçuk Geçer tarih verip açıkladı: 100 bin dolar üzerini görecek

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kıracak! Selçuk Geçer tarih verip açıkladı: 100 bin dolar üzerini görecek

Ekonomist Selçuk Geçer bitcoinle ilgili yeni tahminlerini paylaştı. Tarih vererek açıklama yapan Geçer, bitcoin tüm zamanların rekorunu kıracak dedi. İşte, Selçuk Geçer’in bitcoinle ilgili çok önemli değerlendirmesi…

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonlarına (ETF) onayını verdiğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketlerinden Blackrock ile VanEck, WisdomTRee, Fidelity, Bitwise, Grayscale Investmens ve Invesco onay olanlar oldu.

Spot ETF’nin onaylanması sonrasında Bitcoin sert bir yükselişle 50 bin dolar sınırına kadar gerileme gösterdi. Ancak ani satışlar sonrasında 43 bin dolar seviyesinin altına düştü. Yaşanan sert düşüşün yatırımcıyı kötü etkilemesinden dolayı yatırımcıda tedirgin bir hava oluştu.

selcuk-gecer-bitcoin-yorumu-1.jpg

SELÇUK GEÇER BİTCOİN YORUMU

Bitcoindeki karamsar havanın kalıcı olmadığını söyleyen Selçuk Geçer, bitcoinle ilgili tüm detayları Kamu Son Haber’e anlatarak; “Artık beklenti sona erdi. Amerika’daki faizleri takip edeceğiz. Bitcoin’de kısmi bir geri gelme olabilir. Ama artık daha olumlu ve büyük oyuncuların piyasaya gireceği bir ortam olacak. Orta ve uzun vadede yükselişler devam edecek. Fakat kısa vadede bir geri çekilme göreceğiz.

Ben Bitcoin’de yıl sonunda 100 bin doların üstüne gideceğini ve rekor kıracağını düşünüyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN