Borcu olan milyonlarca kişiye Kabine toplantısı sonrası müjde... Devlet düşük faizli kredi verecek! Yeni destek paketi yolda... Esnaf ve gençler yaşadı!

Borcu olan milyonlarca kişiye Kabine toplantısı sonrası müjde... Devlet düşük faizli kredi verecek! Yeni destek paketi yolda... Esnaf ve gençler yaşadı!

Düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında birçok kişiyi yakından ilgilendirecek destek paketi gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapmış olduğu açıklama sonrasında dar gelirli vatandaşlar için harekete geçildi. Uygun faizli kredi desteği yapılacağı açıklandı. İşte, ihtiyaç sahiplerine yeni destek paketi hakkında merak edilenler haberimizde

Zorlu dönemlerden geçilirken vatandaşın halinden devlet anladı ve yaşanan durumlara sessiz kalmadı. Esnaf için yeni dönem başlatılacağı duyurulurken hedefte yeni kredi paketi yer aldı. Kabine toplantısı sonrasında gündeme gelen yeni destek paketine ilişkin detaylar haberimizde yer almaktadır

YENİ DESTEK PAKETİNDE YAŞ SINIRI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde düzenlenen Kabine toplantısında alınan kararlar tek tek kamuoyu ile paylaşıldı. Esnafın gündemde olduğu maddeye ilişkin olarak yeni kredi desteği geldiği açıklandı. Halkbank aracılığıyla 60 ay vade ve %7,5 faiz oranı ile kredi verileceği belirtildi. Halkbank tarafından verilen düşük faizli kredi limiti ise 350 - 500 bin lira aralığıdır. Erdoğna konu hakkında yaptığı açıklamada ise bahsi geçen krediden belirli yaşların faydalanabileceğini açıkladı. 100 bin - 300 bin lira kredi için yaş sınırının 30'dan 35'e çıkarıldığını belirtirken aynı zamanda sunulan kredide 6 ay geri ödemesiz olup 36 aya kadar vade imkanıyla yüzde 4 faiz oranıyla kredi esnaflarla buluşmayı bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN