Borsa İstanbul yatırımcılarına İslam Memiş'ten kazandıran tavsiye! Bu tarihte 15.000 puanı bile aşacak

Borsa İstanbul yatırımcılarına İslam Memiş'ten kazandıran tavsiye! Bu tarihte 15.000 puanı bile aşacak

Yatırımcılara seslenen İslam Memiş, Borsa İstanbul tavsiyesini paylaştı. 2023 yılının ikinci yarısı itibariyle dalgalanan piyasada sürekli olarak yükselen borsa yatırımcının dikkatini çekiyor. Borsa yatırımcılarını kazandıran tavsiyede bulunan Memiş, o tarihi işaret ederek 15 bin puanı aşacağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Yılın ikinci yarısından itibaren hızla yükselmeye devam eden borsa yatırımcıların dikkatinden kaçmıyor. Hızla yükselmesinin ardından 7 milyon yatırımcıyı aşan borsaya dair altın ve para piyasaları İslam Memiş'ten açıklama geldi.

BORSA YATIRIMCILARI DİKKAT ETSİN

Son zamanlarda peş peşe rekorlar kıran Borsa İstanbul yatırımcıların gözbebeği haline geldi. Son hafta düşüş yaşasa da yükseklerde olan borsanın 8 bin puana gerilediği görülürken uyarılar geldi. Alım için beklenen seviyelerin gelmediğini belirten İslam Memiş, vakti geldiğinde söyleyeceğini açıkladı.

Borsaya girdikten sonra en az 6 ay boyunca beklemek gerektiğini belirterek uzman isim, "borsadaki getiriyi cebimize koyacağız. Ancak zaman var... Biz tüccar gibi düşündüğümüz için, herkesin koştuğu yerde değil, kenarda bekleyen sabırlı bir yatırımcıyız. Bizim prensiplerimiz var." ifadelerini kullandı.

borsada-yabanci-payi-16-yil-sonra-i-imhy-cover.webp

O TARİHTE BORSA 15.000 PUAN OLACAK

Borsa İstanbul'un 7 milyondan daha fazla yatırımcısı olduğunu söyleyen Memiş, son 1 aydır dikkat edin uyarılarını işaret etti. Bu uyarıların rakamsal değerler karşısında, kar satışlarında haklı çıkarttı. Düşüşlerin devam edeceğini söyleyen uzman isim 7950 puan ardından 7750 puan seviyelerine kadar gerileyeceğini söyledi.

Alım seviyelerine geldikten sonra Memiş, "Bu seviyeler gelince borsada üç hisse senedi alacağız ve onu 2024 yılında, 15 bin puan seviyesine kadar yükselteceğiz ve borsadaki getiriyi cebimize çok güzel bir şekilde koyacağız." sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN