Borsa yatırımcıları çıra gibi yanacak! İslam Memiş yatırımcıları uyardı, Piyasalar dümdüz olacak

Borsa yatırımcıları çıra gibi yanacak! İslam Memiş yatırımcıları uyardı, Piyasalar dümdüz olacak

Yatırım tercihini borsadan yana kullananlar cayır cayır yanacak. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Herkes önlemini alsın bir anda yok olacak. İşte tüm detaylar…

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Dolar kuru hakkında yaptığı açıklamalar ile tüm dikkatleri üzerinde topladığım. Geçtiğimiz süreçte borsa için yaptığı uyarıları işaret eden uzman isim vatandaşların dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi. Her şey bir anda ters düz olacak. İşte tüm detaylar…

BORSA YATIRIMCILARI DİKKAT


Günümüzün en önemli konularından biri yatırım olarak karşımıza çıkarken önemli tavsiyeleri ile sık sık adından bahsettiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni açıklamalarda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibinin 100 günlük performansını değerlendiren uzman isim, ekonomik açıklamaların vatandaşlara açıklanmasının ve halkla iletişimin eskiye oranla daha şeffaf bir şekilde gerçekleştiğini söyledi. Devlet tarafından resmi olarak beklenen 2024 yılı dolar kuru beklentisinin 36 TL seviyesinde olduğunu belirten Memiş, Dolar kuru beklentisinin 40-45 olarak görülebileceğine değindi.

islam-memis-aciklama.jpg
Son zamanlarda borsada artış gösteren halka arz işlemlerini şaret eden İslam Memiş, sayının her gün giderek arttığını söyledi. Memiş, borsa yatırımı yapacak kişilerin borsada dolandırıcılarına karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirtti. MedyaTava TV’den İlke Özalp’in ‘Brics tedavüle girerek, doları tahtından eder mi ?’ sorusuna; "Doları yerinden etmek o kadar da kolay değildir" ifadeleriyle yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN