BP istasyonuna gelenler yaşadı! Bugün itibariyle indirim başladı! Benzin, motorin, LPG alımlarında büyük indirim

BP istasyonuna gelenler yaşadı! Bugün itibariyle indirim başladı! Benzin, motorin, LPG alımlarında büyük indirim

Ekim ayında aracına ucuza yakıt almak isteyenlere özel kampanyalar art arda açıklandı! 15 Kasım'a kadar sürecek etkinlik kapsamında BP istasyonlarına benzin, motorin ve LPG almak için giden vatandaşlara hediye puan dağıtılacak. Bu sayede bir sonraki akaryakıt ve otogaz alımı indirimli fiyattan yapılacaktır. Bağış puanlarının sayısı 70 liraya çıkacak. İşte detaylar...

1 Ekim - 15 Kasım 2022 tarihleri arasında BP istasyonlarında farklı günlerde Yapı Kredi Bireysel Kart, Yapı Kredi Banka Kartı ve Business kart ile aynı anda en az 250 TL ve üzerinde 4 kez akaryakıt veya gaz almak için kullanılabilir. Müşteriler toplam 70 TL bağış puanı kazanacak.

AKARYAKIT KAMPANYA BİLGİSİ

1 Ekim 2022 - 15 Kasım 2022 tarihleri arasında kampanyaya katılmak için SMS gönderen Yapı Kredi tüketicileri, ilk alışverişlerinden önce kampanyaya katılmak ve aynı anda en az 250 TL akaryakıt veya gaz satın almak için 4 kez farklı olanlarda. Katılımcı BP istasyonlarında gün içinde belirtilen kartlarla 18.11.2022 tarihinden itibaren akaryakıt ve gaz satın almak için kullanılabilecek 50 TL BP puan kazandıracak. Kampanyaya Word mobil uygulaması üzerinden katılan müşteriler 10 TL'den 50 TL'ye kadar toplam 60 TL BP puan kazanıyor. Dört işlemden en az birinin mağazada QR kod ile ödenmesi durumunda 10 TL - 60 TL olmak üzere toplam 70 TL BP puan bağışı yapılacaktır. Ayrıca Yapı Kredi POS hizmetini kullanan üye işyerleri ve KOBİ'ler 50 TL BP puan kazanacak. Müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir. Kampanya ayarları müşteri bazında olup, bir müşteri kısa mesaj ile katılırsa 50 TL'ye kadar BP puan kazanabilir. BP istasyon mağazasından kare kod ile en az 250 TL akaryakıt satın aldığınızda 10 TL BP puanı bağışlanır.

Her iki kampanyadan da faydalanmak ve toplam 60 TL BP puan kazanmak için, ödeme sırasında QR kod ile bir tüketim yapılmalıdır: World Mobil kampanyasına katılan bir Yapı Kredi kişisi "BP'de toplam 60 TL BP puanı" içerir. kredi kartları ve bireysel TL kartlar ve BP istasyonu veznelerinde QR kodlu harcama. POS'ta QR kod ödeme işlemleri yapabilmek için World Mobil veya Yapı Kredi Mobil'in iOS veya Android cep telefonuna yüklenmesi gerekmektedir. Ödeme yapmadan önce ödeme sayfasında QR kod ile ödeme yaptığınızı belirtin, World Mobile'da Yapı Kredi Öde butonuna tıklayarak "QR kod ile öde" veya Yapı Kredi mobil uygulamasında "Kartlarım" seçeneğini seçin. "QR kodu ile öde" menüsünden QR kodu açmak ve POS cihazında oluşturulan QR kodunu okumak için " seçeneğine tıklayın. Para çekme, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı fiyata dahil değildir.

Kampanya kapsamında Yapı Kredi POS kullanan üye işyerleri ve KOBİ'ler toplam 120 TL BP puanı kazanacak. Kampanyaya, Yapı Kredi POS'u aktif olarak kullanan kurumsal, OBI ve KOBİ bankalarının müşterileri dahildir.

50 TL EK HEDİYE

Sadece son 90 gün içinde en az bir işlem gerçekleştiren üye işyerleri ve KOBİ'ler ek 50 TL BP puan kazanabilir. Sadece Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve Yapı Kredi bireysel TL kartları ile harcama yapan Yapı Kredi POS kullanan üye işyerleri ve KOBİ'ler, QR kodlu ödeme kampanyası ile ek 10 TL BP puan kazanabilirler. Kartvizitler, QR kod ödeme kampanyasının bir parçası değildir. Yapı Kredi POS kullanan üye işyerleri ve KOBİ'ler, QR kodlu ödeme kartları ile ödeme yaparak 120 TL'ye kadar BP puanı kazanabiliyor.

Yapı Kredi Bireysel Kredi Kartı, Yapı Kredi Banka Kartı ve Yapı Kredi Ticari Kart sahipleri, ilk alışverişlerinden önce bir boşluk bırakarak kartlarının üzerindeki müşteri numaralarını BP yazarak 4454'e mesaj atmalıdır. GSM operatörleri, gönderilen her kısa mesaj için 1 SMS öder.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN