Bu araçlar sudan ucuz! Fiat ve Citroen’den bütçe dostu araçlar… Sadece 390 bin TL ödeyen araç sahibi oluyor

Bu araçlar sudan ucuz! Fiat ve Citroen’den bütçe dostu araçlar… Sadece 390 bin TL ödeyen araç sahibi oluyor

Otomobil sektöründeki fiyat artışları alıcıların da bütçesini zorluyor. Hem ayağımı yerden kessin hem de uygun fiyatlı araç arayışında olanların yardımına Fiat ve Citroen koşuyor. 390.000 TL'si olan araç sahibi oluyor. Hem bireysel hem de ticari kullanımlar için ideal bir araç olarak satışa sunuluyor. İşte tüm detayları…

HİLAL NAS | KARAR

Uygun fiyatta otomobil arayışında olan tüketicilerin yeni gözdesi Fiat Fiorino ve Citroën Ami modelleri oluyor. Piyasada sürekli artış gösteren otomobil fiyatlarının aksine bütçeyi zorlamayacak fiyatları ile dikkat çeken iki araç markası 593.900 TL ve 390.000 TL'lik fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte tüm detayları…

citroen-ami.jpg

CİTROEN AMİ

Şehir içi kullanım için oldukça ideal bir model olarak görülen Citroen Ami, Aralık 2023 tarihi itibarıyla 390.000 TL'den satışa sunuluyor. Ekonomik olmasının yanı sıra küçük boyutları ile şehir içi trafikte de oldukça kullanışlı olmaktadır. Fark etme konusunda ufacık alanlara bile girebilen bu araç ayağınızı yerden kesecek.

fiat-fiorina-cargo.jpg

FİAT FİORİNO CARGO

Araç fiyatlarındaki artışla birlikte uygun fiyatlı araç arayışı da devam ediyor. Hem aile arabası hem de günlük işler için tercih edilebilen Fiat Fiorino Cargo, uygun fiyatıyla da birçok kişiyi cezbediyor. Piyasada hafif ticari araç modelleri arasında en çok tercih edilen araç Fiat Fiorino Cargo, olurken hem bütçe dostu oluşu hem de kullanışlı özellikleri merak uyandırıyor. Fiat Fiorino Cargo, Aralık ayında 573,900 TL'den satışa çıkarılıyor. Fiat Fiorino Cargo 1.3 M.Jet 95HP motor gücüne sahip olmakla birlikte 7 inç boyutunda bir radyo ile donatılmaktadır. Hem şehir içi kullanımda hem de uzun yolculuklarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN