Bu araçları alan sanayi nedir bilmiyor! En iyi sıfır otomobiller belli oldu: Resmen cebinizi düşünerek üretiliyor

Bu araçları alan sanayi nedir bilmiyor! En iyi sıfır otomobiller belli oldu: Resmen cebinizi düşünerek üretiliyor

ABD merkezli yapılan bir çalışma en iyi sıfır otomobilleri ortaya koydu. Öyle ki bu araçları alan sanayi nedir bilmiyor. İşte, en iyi sıfır otomobiller…

ABD merkezli yapılan bir çalışmanın sonucunda en iyi sıfır otomobiller belirlendi. Bu kapsamda en az sorun çıkaran otomobil markaları; Japon ile Kore üretimi olan Mazda, Toyota, Acura, Hyundai ve Honda oldu. Bu modellerin sağlamlığı, sıfır ile ikinci el araç alacakların tercihini etkileyebilir.

EN SAĞLAM SIFIR OTOMABİLLER BELLİ OLDU

Yapılan araştırmanın sonuçları, sıfır araç almak isteyenler için oldukça dikkat çekici oldu. Mazda, Toyota, Acura, Hyundai ve Honda gibi markalar, üretim kaliteleri ve dayanıklılıkları ile ön plana çıktı. Özellikle Japonya ile Kore menşeli olmaları, markaların güvenilirliğini artırıyor.

en-iyi-sifir-otomobiller-1.jpg

Listenin başına Mazda yerleşirken, Toyota’nın motor ve şanzıman dayanıklılığı, Acura’nın lüks otomobilleri, Hyundai’nin popülerliği ve Honda’nın geniş kullanıcı kitlesi, öne çıkan özelliklerinden oldu.

Araştırma, Mazda’nın Türkiye pazarından çekilmesine rağmen yedek parça ile servis hizmetinin süreceğini, Toyota’nın triger zinciri ile tanındığını ve sağlamlığı ile ön plana çıktığını vurgularken, Acura’nın Japon lüks otomobil pazarındaki konumunu koruduğunu vurguluyor. Hyundai’nin Türkiye’deki popülerliği ile Honda’nın geniş kullanıcı tabanı, markaların Türkiye’deki etkilerini ön plana çıkarıyor. Modifiye kültürünü popülerleştiren Honda’nın geniş kullanıcı kitlesi, markanın Türkiye’deki önemini gözler önüne seriyor.

en-iyi-sifir-otomobiller-2.jpg

Listedeki araba markalarının en az arıza kaydı olması, araç almak isteyenler için güvenilir ve dayanıkla araç seçeneği sunuyor. Kampanyalar ile fiyat düşüşlerinin dışında, araştırmadan çıkan bilgiler, otomobil alım sürecinde alıcıya rehberlik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN