Bu da benzinli Togg! Bagajı açtı görenler gözlerine inanamadı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, artık sıklıkla yollarda gördüğümüz araçlar arasında yerini aldı. Birbirinden farklı renk seçeneği ve gözlere hitap eden tasarımı ile yollarda olan elektrikli araba Togg, bu kez de benzinle şarj olmasıyla gündem oldu. Bagaj açıldıktan sonra görenler gözlerine inanamadı.

Bu yılın mart ayında satışa çıkan Togg, uzun bir süre merak edenler için sergilendi. Arabanın üretim fabrikası Bursa Gemlik’te kurulurken yerli üretim otomobilin birbirinden farklı renkleri dikkatleri üzerine çekti. Tasarımıyla görenleri büyüleyen Togg’un dış renklerine “Anadolu” (Kırmızı), “Gemlik” (Mavi), “Oltu” (Siyah), “Kula” (Gri), “Kapadokya” (Bej) ve “Pamukkale” (Beyaz) isimleri verildi. Elektrikli bir otomobil olarak karşımıza çıkan Togg’un sosyal medyada gündem olan bu videosu ise görenleri şaşkına çevirdi. Normal şartlarda şarj istasyonlarında deposu doldurulan otomobilin bagajı açıldıktan sonra görenler gözlerine inanamadı…

yeni-proje-1.jpg

BENZİNLE ŞARJ ETTİLER

Falan yaramaz bir vatandaş “Anadolu” ismiyle bilinen kırmızı Togg’u ile yolda kaldıktan sonra başka bir vatandaş yardım için arabanın yanında duruyor. Togg’un Sahibi aracın şarjının bittiğini söyleyerek benzine ihtiyaç duyduğunu söyleyince yardım etmek isteyen vatandaş ise bir an kulaklarına inanamıyor ve “benzin nereye gidecek” sorusunu soruyor.

Bunun üzerine Togg’un sahibi arabasının bagajını açarak arkasındaki jeneratörü gösterdikten sonra "tam olarak buraya gidecek, arabayı şarj edecek” diyor. Bunun üzerine gösterdiği jeneratöre benzin koyarak aracı şarj ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN