Bu görüntüler uzay filminden değil tamamen gerçek! Tesla'nın satış rekorları kıracak modeli sektörün tozunu attıracak

Bu görüntüler uzay filminden değil tamamen gerçek! Tesla'nın satış rekorları kıracak modeli sektörün  tozunu attıracak

Gördükleriniz uzay filminden sahneler değil. Tesla öyle bir araca imza attı ki görenler gözlerine inanamıyor. Tesla'nın satış rekorları kıracak yeni aracı merak uyandırıyor. İşte Tesla'nın yeni aracı…

Amerika'da satışa çıkan Tesla'nın yeni aracı uzay filminden sahneleri anımsatıyor. Şimdiye kadar görülmedik bir model de olan bu araç tüm dünyada en çok konuşulan araçlar arasında yer alıyor. İşte Tesla'nın yeni aracı…

RESMEN TASARIM HARİKASI

Tesla'nın yeni aracı Cybertruck, tüm dünyanın dilinde dolanıyor. Amerika'da çoktan satışa çıkarılan Cybertruck, showroom'larda da yerini aldı. Ay sonunda ilk müşterileriyle buluşacak olan Cybertruck, en çok satılan araçlar arasında da adını yazdıracak.

tesla-cybertruck.jpg

CYBERTRUCK ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Araçta en dikkat çeken nokta sıra dışı tasarımı olurken tek özelliği de görüntüsüyle kalmıyor. Sadece 2,9 saniyede 100 km/s hıza ulaşabilen araç pikap kamyon olarak satışa çıkarılıyor. Çeşitli batarya seçenekleri ile piyasada yer alacak aracın menzilini arttırabilme özelliği de sunuluyor.

tesla-cybertruck-ici.jpg

250 mil, 300 mil ve 500 mil olmak üzere 3 farklı versiyonuyla piyasaya çıkacak olan Cybertruck’ın sağlamlığı da Elon Musk tarafından test edildi. Savaş aracını andıran görüntüsüyle merak uyandır Cybertruck, zırhlı camlarıyla da koruma sağlamaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN