Bu habere sadece dünyanın en zenginleri baksın! Yeryüzünde size cenneti yaşatacak: Fiyatı ise...

Bu habere sadece dünyanın en zenginleri baksın! Yeryüzünde size cenneti yaşatacak: Fiyatı ise...

Dünyanın en zenginlerini ilgilendiren o haber geldi. Yer yüzünde cenneti yaşatacak model tanıtıldı. Tüm dünya bu yeni modeli konuşurken, fiyatı dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Otomobil piyasasının en pahalı markalarından Rolls-Royce, yeni modelini tanıttı. Fiyatıyla dünya gündemine oturan yeni model, yeryüzünde cenneti yaşatacak. Otomobilin üretiminde geçen süreyi duyanlar kulaklarına inanamıyor. İşte tüm detaylar...

Dünya otomobil piyasası, Rolls-Royce'un tanıttığı yeni modeli Arcadia Droptail ile bir kez daha kendine hayran bıraktı. Sadece dört adet üretilecek olan bu eşsiz serinin üçüncü üyesi, 30 milyon dolarlık fiyatıyla otomobil tutkunlarının dikkatini çekiyor.

0c4d4da4-518c-47c4-949f-18f703bfe9a7.jpg

ANTİK YUNAN'DAN İLHAM ALINAN TASARIM

Arcadia Droptail, adını Antik Yunan mitolojisinde "Yeryüzündeki Cennet" olarak bilinen Arcadia'dan alıyor. Bu benzersiz otomobil, içi ve dışı ile tam anlamıyla zerafet ve lüksün simgesi haline gelmiş durumda. Rolls-Royce, bu özel seriyi daha önce piyasaya sürdüğü La Rose Noire ve Amethyst modellerinin ardından otomobil severlerle buluşturdu.

f989220c-78f2-4e4b-8695-2c28d7a47798.jpg

DÜNYANIN EN ZENGİNLERİ İÇİN ÖZEL ÜRETİM

Rolls-Royce Arcadia Droptail, adı açıklanmayan uluslararası bir girişimci için özel olarak tasarlandı. Otomobilin sadece kaplamasının geliştirilmesi ve 233 parça ahşabın işlenmesi aşaması 8 bin saatten fazla sürdü. Bu süreç, Rolls-Royce'un bu projeye ne kadar özen gösterdiğinin bir göstergesi.

52b0a972-de05-48be-8245-9e739a47e91b.jpg

2 YILLIK ARAŞTIRMA VE BEŞ AYLIK MONTAJ

Arcadia Droptail'in ortaya çıkışı, 2 yıllık titiz bir araştırma ve beş aylık bir montaj sürecinin ürünü. Rolls-Royce, bu süre zarfında otomobilin her bir detayını mükemmelleştirmek için çalıştı. Sonuç olarak, dünyanın en pahalı otomobili olarak nitelendirilen bu eşsiz eser ortaya çıktı.

9f193b13-8b1b-4e44-8b8b-68b97e046d94-001.jpg

TÜRKİYE'DE BİR SERVET DEĞERİ

Rolls-Royce Arcadia Droptail'in 30 milyon dolarlık (yaklaşık 936 milyon TL) fiyat etiketi, Türkiye'deki otomobil severler için adeta dudak uçuklatan bir rakam. Ülkemizdeki yüksek vergi oranları göz önüne alındığında, bu otomobilin Türkiye fiyatının sağlığınız için hesaplanmaması tavsiye edilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN