İndirimi gören markete koştu ama sonu hüsran oldu! Şaka gibi indirime kimse inanamadı: Yapmasalar da olurdu

İndirimi gören markete koştu ama sonu hüsran oldu! Şaka gibi indirime kimse inanamadı: Yapmasalar da olurdu

2024 yılı asgari ücret rakamları belirlenirken marketlerde etiket telaşı başladı. Vatandaşların yakından takip ettiği indirim detayları bu kez güldürdü. 0,02'lik indirim herkesi şaşkına çevirdi. İndirim dediler tam bir fiyasko çıktı. İşte tüm detaylar…

Asgari ücret rakamları belirlenirken marketlerde yeni rakamlar için etiket değişikliğine başladı. Zincir marketlerdeki etiket değişikliği herkesin dikkatinde yer alırken sosyal medyaya düşen bir görüntü hem güldürdü hem kızdırdı. Zincir marketin uyguladığı o indirim herkesi şaşkına çevirdi. İşte tüm detaylar…

GÜLDÜREN İNDİRİM

Bir zincir marketin indirim diyerek yaptığı etiket değişikliği herkesi güldürdü. Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran o etiket eleştiri yağmuruna tutuluyor. Sosyal medyada yayılan görüntüler ile birlikte fiyatı gören vatandaşta bu kadar da olmaz dedim.

Sosyal medyada vatandaşların paylaştığı indirim detayında çamaşır sepetinin 59,97 TL olan fiyatının 0,02 TL düşerek 59,95 liraya düşmesi büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları asgari ücretin yeni tutarındaki 2 lirayı işaret ederek yapılan indirimle dalga geçti.

Tarihin en garip indirimi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN