Bu kadar olmaz! Vatandaşın bir yumurtası kalmıştı... Markete gidenler gözlerine inanamıyor

Bu kadar olmaz! Vatandaşın bir yumurtası kalmıştı... Markete gidenler gözlerine inanamıyor

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz gıda fiyatlarını ateşlemiş durumda. Ekmek, su, makarna derken şimdi de yumurtaya yeni zam geliyor. Ünlü gazeteci Mehmet Faraç, kötü haberi az önce duyurdu. Gelen zammı duyanlar şok geçiriyor. Bu kadar olmaz! Yumurta fiyatlarına dev zam geliyor! İşte detaylar haberimizde...

Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı. Yüzde 65'e kadar çıkan enflasyon tarihi zirvesini kırmış durumda. Enflasyondaki artış ile birlikte ilk zam haberi geldi. Geçtiğimiz aylarda ekmek, makarna, süt derken bu sefer yumurta fiyatlarına zam geliyor. Gazeteci-yazar Mehmet Faraç kötü haberi az önce duyurdu. Yumurta fiyatlarına dev zam geliyor! Markete gidenler gözlerine inanamıyor. Bu kadar da olmaz! İşte detaylar...

YUMURTA FİYATLARINA DEV ZAM

Yaşanan ekonomik kriz her kesimi etkilemiş durumda. Özellikle gıda fiyatlarında yaşanan artış vatandaşların elini kolunu bağlerken bir zam haberi daha geldi. Gazeteci-Yazar Mehmet Faraç kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

jhhjhj-86.jpg

"BU ÜLKEDE DEVLET YOK MU!"

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Faraç, fahiş zamlanan yumurta fiyatlarına dikkat çekerek "Marketlerde son bir haftada fiyatların nasıl fahiş oranlara ulaştığını kaç kişi sorguluyor? Denetimsiz ortamda zam ve vurgun piyasa terörüne dönüştü? Nasıl oldu da, geçen hafta 69 liraya satılan 30 yumurta 95 liraya çıktı? Piyasa anarşisini durduracak bir devlet yok mu bu ülkede?" tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN