Bu listeye bakmadan almayın! Piyasada peynir ekmek gibi gidiyor… En ucuz 6 araba modeli

Bu listeye bakmadan almayın! Piyasada peynir ekmek gibi gidiyor… En ucuz 6 araba modeli

Otomobil piyasasındaki dengesizlik tüketicilerin kafasını karıştırmaya devam ediyor. Serbest piyasada araba fiyatlarının uçmasıyla vatandaş yatırımını hangi modelden yapacağı konusunda kararsız kalıyor. Araba alma hayali kuranları ise bu dertten kurtaracak liste paylaşıldı. Ucuz otomobil listesi ise şu şekilde...

Otomobil piyasasındaki hareketlilik sürüyor. Son zamanlarda yükselen satışlar ile birlikte otomobil ihtiyaç kategorisinden çıkarak adeta bir yatırım aracına dönüştü. Piyasanın artmasıyla birlikte sıfır araç sorunları devam ediyor.

PİYASADA SIFIR ARAÇ KALMADI

Bayilerde sıfır otomobil bulmak oldukça zor bir durumken bazı firmalar bu durumu fırsata çeviriyor. Bakanlık tarafından ikinci el otomobil kapsamında alınan kararlar ile birlikte ikinci el piyasası düşmese de nihayet durduruldu.

Fakat sıfır otomobil almak isteyenler ise uzun süredir bekliyor. Her ay güncel fiyat listesiyle piyasada yer edinen sıfır otomobil sahibi olmak için peşinat ödeyerek 3 ay ile 1 yıl arasında sıra bekleyebilirsiniz.

ikinci-el-oto-6511.jpg

800 BİN TL ALTI ARAÇLAR

Sıfır kilometre araç bulamayan tüketiciler ise çareyi ikinci el otomobillerde buluyor. Dolar kurundaki yükseliş ve enflasyonda yaşanan yükselişle birlikte fırlayan otomobil fiyatları ve parça fiyatları otomobil fiyatlarına yansıyor.

Otomotiv yazarı olan Emre Özpeynirci tarafından günümüzde alınabilecek en uygun fiyatlı otomobil listesi duyurdu. Türkiye'de yer alan 800 bin TL ve altında yer alan otomobillerin listesini paylaştı.

EN UYGUN OTOMOBİL LİSTESİ

hyundai-i10-1-0-mpi.jpg

Hyundai i10 1.0 MPI 67 bg Jump Manuel - 715 Bin TL

gnbup-1654173147-1903.webp

Fiat Egea Sedan 1.4 Fire 95 bg Easy Manuel- 729 Bin TL

2020-hyundai-i10-turkiye-fiyati-12.jpg

Hyundai i10 1.0 MPI 67 bg Jump AMT- 760 Bin TL

kia-picanto-sport-pack-5-door-2015-r13.jpg

Kia Picanto 1.0L 67 bg AMT- 760 Bin TL

egea-cross.jpeg

Fiat Egea Sedan 1.4 Fire 95 bg Urban Manuel- 779 bin 900 TL

250-bin-tlnin-altinda-yalnizca-5-otomobil-kaldi-1-vbwlbtbw.webp

Fiat Egea HB 1.4 Fire 95 bg Street Manuel- 779 bin 900 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN