Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak! Altın fiyatlarında tarihi seviyeler kapıya dayandı... Her düşüş yükselişin habercisi!

Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak! Altın fiyatlarında tarihi seviyeler kapıya dayandı... Her düşüş yükselişin habercisi!

İsabetli öngörüleriyle sık sık gündemde yer alan altın piyasa uzmanı Hatice Kolçak'tan yeni açıklamalar geldi. Altın uzmanı Hatice Kolcak altın yatırımcısını şaşkına çevirecek tahminlerini paylaştı. Açıklamalarda bulunan uzman isim piyasayı baştan aşağı değerlendirdi. İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATLARINA DİKKAT ÇEKEN YORUM

Altın piyasaları uzmanı Hatice Kolçak yorumlarına yenilerini ekledi. Piyasayı değerlendiren uzman isim altın fiyatları, dolar toparlanması ve para politikasına dair değerlendirmesi ile birlikte ons altın fiyatındaki düşüşü konuştu.

Hafta kapanışı öncesinde ons altının 2004 dolarda durduğunu. ABD verileri öncesinde ise 2050 seviyesine kadar yükselerek geri çekilen altın piyasasını ilginç buldu. Üç günlük bir artış periyodu ile birlikte düşüş düzeltmesinde bulunan altının dolar toparlanması ve yüksek getirilerin külçe üzerindeki baskısından bahsetti.

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş dolar endeksinin 100,80 ile 100,75 seviyelerinde 2023 yılının sip seviyelerine düşmesi üzerine toparlanması dikkat çeken nokta oldu.

altin-luvs.webp

ZİRVEYE AZ KALDI

Hatice Kolçak kısa bir süre önce Youtube kanalı üzerinden açıklamalarda bulundu. ABD Merkez Bankası FED'in faiz artırması ve düşürmesine değinerek altın fiyatlarının bu saatten sonra yükseliş trendinde yer aldığını vurguladı.

Bugün yer alan veriler ile birlikte gümüş ve altın fiyatlarında yükseliş trendinin devam edeceğini belirtti. Dolar endeksinin geri çekilmesinin altını çizen uzman isim doların zayıfladığını net bir şekilde açıkladı. Tahvil tarafında da çekilmenin yaşandığını açıklayarak doların geri çekilmesiyle para birimlerinin değer kazandığını açıkladı.

altini-olanlar-dikkat-iste-gram-ceyrek-ve-13009472-2396-amp.jpg

YATIRIMCILARA MÜJDELİ HABER

Resmi Youtube hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte dikkatleri çekmeyi başardı. Yatırımcılara yönelik açıklamalar yapan Hatice Kolçak, euronun dolara karşı elinin daha güçlü hale geldiğini belirtti.

Dolar endeksinin çekilmesi ile birlikte altın fiyatlarında zirvenin görüldüğü açıklandı. Her yaşanan düşüş ile birlikte yükseliş bir önceki zirveden de yukarı çıktı. 2070 doları işaret ederek tarihi seviyelere ramak kaldığını açıkladı. Altın fiyatlarında reko kıracağımızı belirterek yatırımcılara beklenen seviyelerin yakında olduğu müjdesini verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN