Bu yatırım çok kazandıracak! Yatırım uzmanından uyarılar geldi: Dolar mı, altın mı?

Bu yatırım çok kazandıracak! Yatırım uzmanından uyarılar geldi: Dolar mı, altın mı?

Türkiye'de seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte döviz kuru ve altın fiyatlarında yükseliş görülüyor. Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan yatırımcılara kritik uyarılar geldi. Yatırımcıların sık sık sorduğu ve merakla beklediği, "Dolar mı, altın mı?" sorusunu cevapladı. İşte tüm detaylar...

YATIRIMCILARI TEDİRGİN EDEN AÇIKLAMA

Seçimlerden sonra hareketlenen piyasaya dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce bir açıklamada da emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan geldi. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasasında (KMKTP) seçim sonrası altın kilo fiyatı 1 milyon 372 bin TL'ye kadar yükseliş sağladı.

Altın piyasasındaki yükselişin ardından fiyatlar en düşük 1 milyon 300 bin TL, en yüksek ise 1 milyon 405 bin TL'yi gördü. Son kapanışına göre yüzde 0,44 oranında artan kilo altın fiyatı 1 milyon 372 bin TL'den günü tamamladı. Yatırımcıları endişelendiren bu artış ile uzman isimlerden açıklamalar geldi.

kwn-maguire-ii-12162016-jpg-afc402475fe07b8d2a860cd14a028afb.jpg

"DOLAR MI, ALTIN MI?"

Ons altın fiyatlarına dair açıklamalarda bulunan emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran yatırımcıların dikkatini çekti. Ons altın fiyatlarının 1981 dolar seviyelerinden işlem gördüğünü, gram altın fiyatlarının ise 1.325 TL'den işlem gördüğünü açıkladı.

Fiziki altın kısmında ise fiyatların 1450 TL seviyelerinden olduğunun altını çizdi. Mert Başaran açıklamalarıyla birlikte, yatırımcıların sık sık sorduğu "Dolar mı, altın mı?" sorusuna cevap verdi. Grafik paylaşan Mert Başaran, soruyu cevapladı.

garanj3-f1mx.webp

MERT BAŞARAN'DAN KRİTİK PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabı üzerinden verdiği cevap ile yatırımcıların dikkatini çekti. Cevabında bir grafik paylaşan emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların da bir enflasyonu olduğuna vurgu yaptı. Dövize yatırım yapacak olanların kayıp yaşayacağının altını çizdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Mert Başaran, "Dolar mı altın mı diye soranlara gelsin! Dolar paramızı korumaz ama altın, dolar bazı artar ve paramızı korur! 21 yılda ikisinin de artış oranları!!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN