Bugün dolar ve euro ne kadar? 28 Mart 2022 döviz kuru alış-satış fiyatı

Bugün dolar ve euro ne kadar? 28 Mart 2022 döviz kuru alış-satış fiyatı

Birçok sektörü yakından ilgilendiren son dakika döviz kurları verileri, Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle birlikte dalgalı seyir izliyor. Dolar yeni haftaya 14,84 liradan, euro ise 16,26 liradan başladı. Rusya - Ukrayna müzakerelerinin İstanbul'da yapılmasının ardından önümüzdeki günlerde kurun nasıl bir seyir alacağı merak konusu.

Geçtiğimiz yılın son aylarında TL'nin değer kaybetmesine bağlı olarak rekor kıran dolar, Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle birlikte dalgalı seyir izliyor. Dolar yeni haftaya 14,84 liradan, euro ise 16,26 liradan başladı.

Küresel piyasaların takip ettiği Rusya - Ukrayna müzakereleri İstanbul'a taşınıyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimleri neticesinde, Rusya ve Ukrayna müzakere heyetleri Türkiye’de bir araya gelecekler. Tarafların Türkiye’ye duyduğu güvenin sorumluluğunun bilincindeyiz. Toplantıların kalıcı ateşkesle sonuçlanarak barışa vesile olmasını ümit ediyoruz" dedi.

Müzakerelerin sonucuna bağlı olarak önümüzdeki günlerde dolar ve euro nasıl bir seyir alacak merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN