Bunu kimse beklemiyordu: Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara kötü haber!

Bunu kimse beklemiyordu: Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara kötü haber!

Yerli otomobil Togg'un satışa sunulmasıyla birlikte otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşların sayısı arttı. Son dönemde otomobil sektöründe sık sık zam yaşanırken bu durum araç sahibi olmak isteyen vatandaşları endişeye sevk etti. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara söz konusu zamların ardından bir kötü haber daha geldi.

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara, son dönemde otomobil sektöründe art arda yaşanan zamların ardından ikinci bir kötü haber geldi. Söz konusu bu gelişme sonrasında otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar üzüntüye boğuldu.

Motorlu Taşıtlar Vergisi, sıfır araçlar ve trafiğe kayıtlı tüm araçlar için iki katına çıkarıldı. Söz konusu ödeme miktarı, 2023 için tahakkuk edilen motorlu taşıtlar vergisi tutarı kadar olacak.

NTV'de yer alan habere göre; 2023 yılında bir kereye mahsus olmak üzere ek Motorlu Taşıtlar Vergisi ödenecek. Motorlu Taşıtlar Vergisi, sıfır araçlar ve trafiğe kayıtlı tüm araçlar için iki katına çıkarıldı.

Söz konusu ek ödeme 2023 için tahakkuk edilen motorlu taşıtlar vergisi tutarı kadar olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN