Buradan ev alan köşeyi dönecek. Bölgenin en güzel ilçesi seçildi: Artık emlak fiyatlarını tutabilene aşk olsun

Buradan ev alan köşeyi dönecek. Bölgenin en güzel ilçesi seçildi: Artık emlak fiyatlarını tutabilene aşk olsun

Batı Karadeniz Bölgesi’nin göz bebeği olan o yer bölgenin en güzel ilçesi seçildi. Öyle ki buradan ev alan köşeyi dönecek. İşte, birkaç yıl içinde emlak fiyatlarının tavan yapacağı o yer…

Batı Karadeniz Bölgesi’nin göz alıcı yerlerinden olan Bartın, doğal güzellikleri, el değmemiş koyları, tarihi dokuları ve uzun sahil şeridiyle kendine hayran bırakıyor. 59 kilometrelik sahil bandı ile Küre Dağları Milli Parkı gibi zengin ormanlık bölümleriyle tanınan şehir, yıl içinde yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor.

DEĞERİ HER GEÇEN YIL DAHA DA ARTIYOR

Tarih ve doğanın buluşma noktası olarak bilinen ve Bartın’ın en meşhur ilçesi olan Amasra, şehir merkezine 19 kilometrelik mesafede bulunuyor. Tarihi M.Ö 4999 yıllara dayanan bu yer, doğal güzellikleri kadar tarihi dokusuyla da dikkat çekiyor.

amasrada-emlak-fiyatlari-1.jpg

Ankara ile İstanbul’a yakın olduğu için yıl içinde birçok turiste ev sahipliği yapan Amasra; Tavşan Adası, Amasra Plajı, Ağlayan Ağaç gibi doğal güzellikleri kadar Amasra Kalesi, Müzesi gibi tarihi yapılarıyla da turistik zenginlikler oluşturuyor.

Özellikle son yıllarda bu doğal ve tarihi güzelliklerin daha fazla gün yüzüne çıkması ve bölgeye giden turist sayısının artması ise bölgenin değerinin artmasına neden oldu. Böyle giderse Amasra’nın Batı Karadeniz bölgesinin en değerli bölgeleri arasında yer alacağı tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN