Büyük kampanyada son hafta! Şubeye gidip imza atan herkese 11 bin TL nakit para verilecek!

Büyük kampanyada son hafta! Şubeye gidip imza atan herkese 11 bin TL nakit para verilecek!

EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından bankaların promosyon çalışmaları da hız kazandı. Peki hangi banka 11 bin TL promosyon ödemesi yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar emekli promosyon konusunda adeta birbirleriyle yarışmaya devam ederken tutarlar da yükselmeye devam ediyor. EYT yasası sonrasında iyice yükselen promosyon tutarları merakla araştırılırken o banka 11 bin TL promosyon haberi verdi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

O BANKADAN 11 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli vatandaşların bankaların promosyon ödemelerinden faydalanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından emekli maaşına yapılan 2 bin TL zam sonrasında en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olarak belirlendi ve bankaların promosyon tutarları da yükselmeye başladı. ING Bank tarafından yapılan duyurulara göre emekli promosyon tutarları 11 bin TL seviyelerine çıktı. Son dönemlerde ekonomik zorluklardan epey etkilenen emekli vatandaşlara bankaların promosyon ödemeleri ilaç gibi geliyor. 

ING Bank Emekli Promosyon Tutarları

Kendileri için en avantajlı bankayı seçmek isteyen emekliler internet üzerinden bankaların promosyon ödemelerini merakla araştırırken ING Bank güncel promosyon ödemelerini duyurdu. Nisan ayının bitmesine son günler kala bankaların Mayıs ayı promosyon tutarları da açıklanmaya başladı. ING Bank emeklilerden 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 5 bin 100 TL, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 5 bin 950 TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 7 bin 650 TL ve 10 bin TL ve üstü emekli maaşı alan vatandaşlara 8 bin 500 TL promosyon ödemesi yapacak. Aynı zamanda üç otomatik fatura talimatı veren emekli müşteriler 1.500 TL ödemelerden de faydalanacak ve 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacak. İlk kez emekli maaşı alan ve bankaya maaşını taşıyan müşterilerin kredi kartı başvurusu yapması durumunda 500 TL ve üstü alışverişler sonrasında 1000 TL bonus ödemesi de yapılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN