BYD Atto 3 yol görmeden zam gördü! Aralık fiyat listesi güncellendi! İşte güncel fiyatı…

BYD Atto 3 yol görmeden zam gördü! Aralık fiyat listesi güncellendi! İşte güncel fiyatı…

Dünyadaki en büyük elektrikli otomobil üreticileri arasında yer alan BYD, Atto 3 modeli ile Kasım ayında Türkiye'de satışa açıldı. Araçlar daha yol görmeden zam gördü. ÖTV matrah güncellemesinin ardından rakamlarda sil baştan değişti. İşte BYD Atto 3 Aralık 2023 fiyat listesi…

Aralık ayı ile birlikte firmalarda fiyat listelerinde güncellemeye gitti. Otomotiv sektöründe yeni ay ile birlikte hareketlilik devam ederken artan fiyatlarda vatandaşın yüzünü düşürdü. Geçtiğimiz günlerde %10'luk ÖTV diliminde matrah güncellemesi yapılırken elektrikli otomobil fiyatları da değişikliğe uğradı. Türkiye'nin yerli ve milli aracı TOGG, T10X fiyatlarına Temmuz ayından bu yana ilk kez zam yaptı. En ucuz versiyonunun fiyatı 1 milyon 430 bin TL'ye yükselirken bir kötü haberde Atto 3’ten geldi.

TÜRKİYE'YE GİREMEDEN ZAMLANDI

Yapılan açıklamalar ile birlikte Türkiye'de yeni satışa çıkarılan BYD Atto 3 model aracın fiyatlarına zam yapıldığı belirtildi. Çin merkezli dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi byd fiyatlarda 100.000 TL'lik artış yaptı.

byd-atto-3-1.jpg

BYD ATTO 3’ÜN FİYATI NE KADAR?

BYD Atto 3 150kW 60.48kWh Design model aracının Kasım ayında fiyatı 1 milyon 590 bin TL'den satışa çıkarıldı. Aralık ayı ile birlikte Atto 3’ün fiyatı 1 milyon 690 bin TL'ye yükseldi. Kasım ayında Türkiye'de resmi faaliyete başlayan şirket ilk olarak Atto 3 ismi ile bilinen SUV model aracını Türkiye'de satışa sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN