CarrefourSA kartı olan stokluyor! Tuvalet kağıdında görülmemiş indirim: 16'lısı 68 TL'ye kadar geriledi

CarrefourSA kartı olan stokluyor! Tuvalet kağıdında görülmemiş indirim: 16'lısı 68 TL'ye kadar geriledi

Türkiye'de her ay yükselen enflasyon karşısında market ürünlerinde de fiyatların değişti görülüyor. Enflasyon karşısında en çok etkilenen ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında indirim üstüne indirim geliyor. Marketler tarafından yapılan özel kampanyalar ile yeni bir indirim daha açıklandı. CarrefourSA'da 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye kadar geriledi. İşte tüm detaylar...

TUVALET KAĞIDINDA DEV İNDİRİM

CarrefourSA tarafından tuvalet kağıtlarında dev kampanya başladı. CarrefourSA online market üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanya kapsamında fiyatlar dibi vurdu. Son zamanlarda en çok zamlanan ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdı indirim listelerinde sık sık yer almaya devam ediyor.

Enflasyonda yaşanan artış ve hayat pahalılığı ile vatandaşın belini büken fiyatlara marketlerden özel indirimler gelmeye devam ediyor. Alım gücü düşen vatandaşlar indirim fırsatı kovalarken bu kez fırsat ayağına geldi.

CarrefourSA tarafından yapılan indirim sonrasında tuvalet kağıdını almak için tüketici vatandaşlar sıraya girdi. Temel ihtiyaç ürünleri arasında yer alan tuvalet kağıdı fiyatlarındaki dev artış özel indirimler ile müşteri karşısına çıkıyor. CarrefourSA tarafından paylaşılan indirim kampanyasına dair detaylar paylaşıldı.

empty-toilet-paper-shelves-at-the-supermarket-in-istanbul-turkey.jpg

CARREFOURSA KARTI OLANLARA İNDİRİM FIRSATI

CarrefourSA'nın web sitesi üzerinden yapılan indirim fırsatı ile vatandaşlar akın etti. Başlatılan kampanyaya göre CarrefourSA Kartına sahip olan müşteriler bu indirimden faydalanabiliyor. Ayriyeten kampanyadan yararlanabilmek için 25 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerektiği de açıklandı. Şartları sağlayan vatandaşlar CarrefourSA'da yer alan Solo 16'lı Tuvalet Kağıdı ürününü sadece 68,90 TL karşılığında satın alabilecek.

2-005.jpg

25 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE DEV İNDİRİM

CarrefourSA marketlerinde geçerli indirimden faydalanabilmek için bazı şartları sağlamak gerekiyor. CarrefourSA karta özel kampanyada 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde 16'lı Solo Akıllı Seçim Tuvalet Kağıdı sadece 68,90 TL karşılığında satışa sunuluyor. İndirim fırsatı kovalayan vatandaşların fırsat ayağına geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN