Carver araçların Türkiye fiyatı belli oldu! Hollanda’nın en çok satan modeli Türkiye’de de rekor kıracak

Carver araçların Türkiye fiyatı belli oldu! Hollanda’nın en çok satan modeli Türkiye’de de rekor kıracak

Enteresan tasarımıyla dikkat çeken Carver araçların Türkiye fiyatı belli oldu. Hollanda’nın en çok satan modeli Türkiye’de de rekor kıracak. İşte, Carver’in merakla beklenen modelleri ve fiyatları…

“Kayaktaki dönüş tekniği” carving kelimesinden ilham alarak Hollanda’da 1994’te serüvenine başlayan ve geçtiğimiz yılın “En İyi Mikrobilite Elektrikli Aracı” seçilen Carver, Türkiye’de de trafikte seyir keyfi verecek yeni bir yol arkadaşı olmaya aday olacak gibi görünüyor.

carver-arac-1.jpg

Test sürüşleri ve ön sipariş süreci başlayan 2 ayrı donanım seviyesiyle gelen Carver S+, R1 ve lojistiğe yönelik Cargo modelleri, şehir içinde yolculukları pratikleştirecek. Sadece 98 cm genişliği, 1+1 oturma düzeni, 75 litrelik bagaj hacmi ile eğlenceli, akıllı ve ekonomik seyahat çözümler sunan %100 elektrikli Carver’ın S+ modeli, 80 km/s son hız, 100 km menzil ve 3 saatte yüzde 80 şarj özellikleriyle öne çıkıyor. Carver R+ modeli ise 45 km/s son hızıyla 130 km menzil ile şehir içi ulaşımda çok ciddi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Carver R+ modeli ise 45 km/s son hızıyla 130 km menzil ile şehir içi ulaşımda çok ciddi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Tüm modelleri B sınıfını ehliyet ile kullanılabilirken dileyenler Carver R+ modelini B motosiklet ehliyetiyle de kullanabilecekler.

carver-arac-2.jpg

MOTOSİKLETLERDEKİ O ÖZELLİĞİYLE RAKİPLERİNE FARK ATIYOR

Carver’ı en büyük rakiplerinden ayıran özellik ise Dinamik Araç Kontrol sistemiyle motosikletlerde olduğu gibi virajlarda 40 derece açıda yana yatabilmesidir. Bu sayede çok daha güvenli ve stabil bir sürüş deneyimi sunuyor. Kapalı yapısı ve yüksek dayanımlı şasisiyle motosikletlerden daha güvenilir ve konforlu yolculuk sunan Carver, açılabilir tavan ve müzik sistemi de sunuyor.

carve-arac-3.jpg

Carver’in 500 litre bagaj alanı ile filolar, kargo şirketleri ve KOBİ’ler için üst düzey alternatif olması bekleniyor. 3 modeli de Nisan ayında Türkiye’de yola çıkacak. Test sürüşü ve ön siparişi için İstanbul Kağıthane’deki GRS Automobility Showroomu, 444 77 48 iletişim numarası ya da carverturkiye.com web adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN