Chery’den yok böyle fırsat dedirten kampanya! Hem araç alın hem seyahat edin! Şimdiden 35 bin satış yaptı bile

Chery’den yok böyle fırsat dedirten kampanya! Hem araç alın hem seyahat edin! Şimdiden 35 bin satış yaptı bile

Piyasada yer alan araçları ile adından sıkça söz ettiren Chery, Aralık ayına damga vuracak yeni kampanyası ile herkesin aklında başından aldı. Otomobil pazarında yer alan 3 farklı SUV model aracıyla Türk kullanıcıların takdirini kazanan şirket bu kez de ücretsiz Çin seyahati fırsatı sunuyor. İşte Chery kampanya detayları…

Türkiye'de otomobil piyasasında artan bir grafiğe sahip olan Chery, ürünleri ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Aralık ayına bomba gibi bir kampanya ile giriş yapan şirket araç alınan bir de Çin seyahati sunuyor. Bunun yanı sıra iPhone kazanma şansını da yakalayabilirsiniz. İşte Chery kampanya detayları…

CHERY ARALIK KAMPANYASI

2023 yılının son ayında mükemmel bir kampanya ile merak uyandıran Chery, 12 kişi ücretsiz Çin seyahati sunarken 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sağlıyor. Kampanya kapsamında yeni bir Chery model araç sahibi olabilirken aynı zamanda Çin Seddi'ni görebilir ya da Şangay'ın gökdelenlerinde ücretsiz gezinebilirsiniz. Kazanan müşterilere Chery’nin fabrikasını ziyaret etme fırsatı sunulurken gelecekteki ürünlerin test edilme imkanı da sunuluyor.

cherry-cin-seyahati.jpg

Otomobil sektöründe şimdiye kadar ilk kez böyle bir kampanya yapıldığı görülürken tüm çekiliş sürecinin Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirileceği belirtildi. Kampanya süreci içerisinde her 10 günde bir çekiliş yapılarak kazanan isimler açıklanacak.

9 AYDA 35.000 SATIŞ YAPILDI

Mart ayında sektöre giriş yapan Chery, SUV model araçları Tiggo 8 Pro, Tiggo 7 Pro ve Omoda 5 ile hızlı bir ivme yakaladı. Üstün kaliteli ve kapsamlı teknolojileri ile üreticilerden tam not alan araçlar rekabetçi fiyat seviyesi ile de Ağustos ayında 2. sıraya yerleşti. Şimdiye kadar 35 bini Aşkın araç satışı gerçekleştiren şirket, son 20 yılda kaybettiği gelişim ve ilerleme ile de göz dolduruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN