Citroen’den yeni araç alarmı! Hem çevre dostu hem de yüksek performanslı! Citroen C5 Aircross Hybrid 136 Türkiye’de

Citroen’den yeni araç alarmı! Hem çevre dostu hem de yüksek performanslı! Citroen C5 Aircross Hybrid 136 Türkiye’de

Citroen Türkiye pazarında yeni modelleriyle yer almaya devam ediyor. Tüketicilerin isteklerini karşılayacak modellerle adından söz ettiren Citroen, C5 Aircross Hybrid 136 modeliyle Türkiye pazarına giriş yaptı. Hem yüksek performanslı hem de çevre dostu. İşte Citroen C5 Aircross Hybrid 136 özellikleri ve fiyatı…

Citroen yeni araç alarmı verdi. Türkiye pazarında farklı model ve seçeneklerle yer almaya devam eden Citroen, C5 Aircross Hybrid 136 seçeneği ile adından söz ettiriyor. Çevre dostu bir araç olarak bilinen C5 Aircross Hybrid 136, Türkiye'de satışa çıkarıldı. Tüketicilerin beğenisini kazanan araçta şarj gerektirmeyen hibrit güç ünitesi bulunmaktadır. İşte Citroen C5 Aircross Hybrid 136 özellikleri ve fiyatı…

C5 AİRCROSS HYBRİD 136 ÖZELLİKLERİ

Türkiye pazarına yeni bir soluk getirecek olan Citroen, C5 Aircross Hybrid aracını 136 yeni nesil araç, şarj ihtiyacı olmayan hibrit motor sistemi ile donattı. Yenilikçi hibrit teknolojisi ile merak uyandıran 136 HP (100 kW) gücünde PureTech benzinli motor ve 21 kW'lık elektrik motoru yolların tozunu dumana katmak için alıcılarını bekliyor.

citroen-c5-aircoross.jpg

Araçta yeni nesil ë-DCS6 elektrikli çift kavramalı şanzıman yer alırken bazı sürüş durumlarında kendiliğinden şarj olabilen 48V'lik bir batarya yer almaktadır. C5 Aircross Hybrid 136’da 'ë-Series' logosu, yer alırken siyah tavan ve Siyah alaşımlı jantlar da en dikkat çeken özellikler arasında yer almaktadır.

citroen-aircross-hybrid.jpg

C5 AİRCROSS HYBRİD TÜRKİYE FİYATI

C5 Aircross Hybrid 136, iç mekan tasarımıyla da merak uyandırıyor. %68 oranını geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen açık tonlardaki yeni nesil Alcantara koltuklarıyla Ferah bir görünüm sunan C5 Aircross Hybrid 136, iç mekan tasarımında 'ë' harfi barındıran logosuyla da imzasını atıyor. Hem bagaj kapağında hem de iç mekan tasarımında yer alan bu logo diğer modellerden farkını da ortaya koyuyor. C5 Aircross Hybrid 136, Türkiye'de lansmana özel 1 milyon 861.000'den satışa sunuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN