Commerzbank tahminini açıkladı altını olanların dizlerinin bağı çözüldü! Görülmemiş rekora hazırlanın

Commerzbank tahminini açıkladı altını olanların dizlerinin bağı çözüldü! Görülmemiş rekora hazırlanın

Almanya merkezli Commerzbank, altın için tahminini açıkladı. Bu açıklamalar doğrultusunda altını olanların dizlerinin bağı çözüldü! Görülmemiş rekora hazırlanın. İşte konuya ilişkin detaylar…

Commerzbank, Almanya’nın en büyük ikinci bankasıdır. Sık sık altın, gümüş, platin ve paladyum gibi yatırım araçlarına ilişkin beklentilerini paylaşırken 2024 yılı için olan beklentilerini yeniledi. Bu kapsamda hem altın hem de gümüş için beklenmedik tahminler yaptı.

ONS ALTIN İÇİN YENİ REKOR BEKLENTİSİ

Bankanın yaptığı tahminlere göre 2024 yılının sonunda ONS altının 2100 dolara kadar çıkarak yeni bir rekora imza atması bekleniyor. Bunun yanı sıra ONS gümüş fiyatının ise 2024 yılının sonunda 30 dolardan 29 dolara düşeceği tahmin ediliyor.

yeni-proje.jpg

Altın ve gümüşün yanı sıra paladyum fiyatının ise 1400 dolardan 1300 dolara düşeceğini, platinin ise 1300 dolardan 1200 dolara düşeceğini tahmin ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN