Dacia, yeni modeliyle sektöre bayrağı dikti! Yenisi yapılana kadar en iyisi bu: 10 TL’ye 100 kilometre yol

Dacia, yeni modeliyle sektöre bayrağı dikti! Yenisi yapılana kadar en iyisi bu: 10 TL’ye 100 kilometre yol

Elektrikli araçlara olan rağbet arttı. Kullanıcılar az yakan, ekonomik ve çevre dostu otomobillere yöneldi. Dacia ise yeni modeliyle otomobil sektörüne yeni bir soluk getirdi. Bu araç 10 TL’lik enerji ile 100 km yol kat ediyor. Ve fiyat performansı oldukça uygun. Şimdiye kadar en iyisi bu araç.

Ekonomik krizle beraber otomobil dünyasında yeni bir soluk yaşanmaya başlandı. Elektrik araçların revaçta olmasıyla beraber otomotiv endüstrisi de bu dönüşüme ayak uydurdu. Dacia, Renault’un bir iştiraki olarak, elektrikli otomobil pazarındaki yerini alarak sürücülere benzersiz bir deneyim sunuyor. Dacia Spring modeli, hem çevreci hem de az yakan otomobiller arasında ilk sıraya yükseldi. Fiyatı ise ekonomik

img-3841.jpeg

10 TL’LİK ENERJİYLE 100 KM YOL YAPIYOR

Düşük işletme maliyetleri ve modern tasarımıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Dacia Spring, Toyota bz4X gibi rakipleriyle rekabet edecek niteliklere sahip. Elektrikli motoru sayesinde yüksek performans sunan araç, sadece 10 TL’lik enerji bedeliyle 100 kilometre yol yapabilme özelliğiyle de öne çıkıyor.

img-3842.jpeg

HEM ÇEVRE DOSTU HEM AZ MALİYETLİ

Hem çevre dostu hem de az maliyeti ile son dönemlerin en popüler araçları arasında yer alan Daica Spring, SUV tasarımıyla da sürücülere rahat bir deneyim yaşatıyor. CO2 emisyonun yanı sıra hızlı şarj özelliği sayesinde de kısa süre de şarj olabilme imkanı veriyo. Dacia Spring, tam dolu bataryasıyla yaklaşık 300 km menzil sağlayarak günlük kullanım için ideal bir seçenek.

img-3843.jpeg

GELECEK ZAMLA BERABER NE KADAR OLACAK?

2023 yılı itibarıyla 969 bin TL fiyatla satışa sunulan Dacia Spring EXTREME 26.8 kWh 65 bg Electric modeli, elektrikli otomobil kategorisinde rekabetçi ve erişilebilir bir araç. Ancak, ürüne gelecek zam beklentisiyle birlikte, kullanıcılar arasında merakla beklenen bir konu haline geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN