Davutoğlu: "Hazine garantili katmerli faiz" vaat ettikleri rantiyeyi besleyecekler

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 2022'nin ilk saatlerinde iktidar tarafından bir çok kaleme yapılan zamlara çok sert tepki gösterdi.

SEMİH BİŞKİN

Yılbaşı ile birlikte elektrikten doğalgaza, yakıt fiyatlarından köprü ve otoyollara kadar açıklanan bir çok zam haberi hem vatandaşları hem de siyasileri rahatsız etti. Bir çok siyasi lider açıklanan zamlar sebebiyle iktidara sert eleştiriler yöneltti.

BU ZAMLAR, AKILLA, MANTIKLA İZAH EDİLEMEZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da açıklanan zamlar sonrası videolu bir mesaj yayımlayarak, "Bu zamlar, akılla, mantıkla izah edilemez! Yeni yılda, eskiyen iktidar gidecek!" dedi.

“HAZİNE GARANTİLİ KATMERLİ FAİZ” VAAT ETTİKLERİ RANTİYEYİ BESLEYECEKLER

Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada: Bu zamlar, akılla, mantıkla izah edilemez! İki yüzlü iktidar herkese dolar düştü indirim yapın diyor, kendisi zam derdinde! Dahası bu zamlarla halktan alacağı paralarla “hazine garantili katmerli faiz” vaat ettikleri rantiyeyi besleyecekler! Yeni yılda, eskiyen iktidar gidecek!" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN