Davutoğlu, hal esnafının dertlerini dinledi: Kral çıplak! Bu iktidarla geçim olmaz!

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, güne hal esnafını ziyaret ederek başladı. Art arda gelen zamlarla maliyetin çok arttığını ve sıkıntı çektiklerini söyleyen esnafı dinleyen Davutoğlu, "Ne kadar saklamaya çalışırsanız çalışın; Kral Çıplak! Bu iktidarla geçim olmaz! Geçim için, seçim lazım!" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yeni yılın ilk iş gününe İstanbul Bayrampaşa Hali'ndeki esnafı ziyaret ederek başladı. Gelen zamlarla zor durumda kaldıklarını anlatan esnafın dertlerini tek tek dinleyen muhalefet lideri, "Sizin bunlara değinmenizi istiyoruz" diyen bir esnafa "Elbette değineceğim. O yüzden bugün ilk iş buraya geldim, buradan bir yayına gidiyorum orada anlatacağım" dedi.

'MALİYETLER YÜKSELİNCE ZORDA KALDIK'

Bir esnaf, ziyareti sırasında Davutoğlu'na şu sözlerle yakındı:

"Maliyetler çok yükseldi, çiftçimizi de haliyle memnun edemiyoruz. Marketler de rekabet yaratıyor. Görüyorsunuz, normalde bu saatte buranın tıklım tıklım olması gerekiyor ama müşteri bulmakta zorlanıyoruz. Maliyetler neden yükseliyor? Hammaddeler zamlanıyor, mazot zamlanıyor, köprü geçişleri... hepsi yansıyor."

'AYRILIK SEBEBİMİZ ARTIK ANLAŞILIYOR'

Bir başka vatandaş ise Gelecek Partisi liderine "O partiden ayrılmak sizin gibi şerefli insanlara ayrı bir şeref vermiştir" şeklinde konuştu. Davutoğlu, bu yorum karşısında "Bütün bu ayrılık sebepleri de anlaşılıyor, biz fakir fukaranın hakkını yedirmemeye çalıştık, kimseye yedirmedik" ifadelerini kullandı.

'GEÇİM İÇİN SEÇİM LAZIM'

Davutoğlu, ziyaretini Twitter hesabında "TÜİK’in açıkladığı değil, vatandaşın yaşadığı enflasyonu görmek için güne İstanbul Bayrampaşa Hali'ni ziyaret ederek başladık! Ne kadar saklamaya çalışırsanız çalışın; Kral Çıplak! Bu iktidarla geçim olmaz! Geçim için, seçim lazım!" sözleriyle paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN