Dev bankadan flaş altın tahmini! Altın fiyatları o tarihte pik yapacak: Parası olanlar dikkat!

Dev bankadan flaş altın tahmini! Altın fiyatları o tarihte pik yapacak: Parası olanlar dikkat!

Altın fiyatları rekora doğru koşarken, dünyaca ünlü finans kuruluşlarından peş peşe korkutan tahminler geldi. Bank Of America'dan altının yukarı yönlü hareketine dikkat çekti. Elinde altını olanlar sakın satmayın!

Altın fiyatları rekor seviyelere ulaşırken, elinde altını olanlar ise alış-satış fiyatlarını araştırmaya başladı. Altın birikimi yapanları sevindiren haber ise Bank Of America'dan geldi. Altının gidişatı hakkında değerlendirme yapan ünlü finans kuruluşu flaş bir tahminde bulundu.

altin.jpg

ALTINDA ZİRVE SEVİYE YAKLAŞIYOR

Euoro, dolar derken altında hızlı bir yükselişe geçti. FED'in faiz kararları ve Merkez Bankası'nın faiz kararlarıyla gram altın da yükseliş devam ediyor. Elinde altın olanlar ise uygun satış seviyesi bekliyor. O değerlendirme ise Bank Of America'dan geldi.

onsaltin.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ FİNANS KURULUŞUNDAN ALTIN UYARISI

Resesyon krizine dikkat çeken Bank Of America'dan, FED'in bundan dolayı faiz artışına devam edeceğini belirtti. Ons altında yaşanan rekor seviye sonrası ons altın 2078 doları gördü. Ons altının ilk göreceği rekor seviyenin ise 2100 dolar olacağı aktarıldı.

ons.jpg

ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK

Yükselişin hızla devam edeceğini açıklayan Bank Of America, ons altının 2500 dolara kadar çıkacağını belirtti. Bu durumun gram altın, çeyrek altını da etkileyeceği yönünde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN