Devletten yeni destek paketi geliyor! Bu kez her aileye vatandaşlık maaşı verilecek

Devletten yeni destek paketi geliyor! Bu kez her aileye vatandaşlık maaşı verilecek

Devlet ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere yardım eli uzatmaya devam ederken 2023 Temmuz'da Aile Destek Programı bitmesiyle yeni bir destek verileceği müjdesi duyuruldu. Vatandaşlık maaşı başvuruda bulunan herkesin hesabına aktarılacak. İşte, vatandaşlık maaşı hakkında tüm merak edilenler haberimizde.

Geçim sıkıntısı yaşayan ailelere Aile Destek Ödemeleri'yle yardım yapılırken Temmuz ayında sona ermesiyle devlet çalışmalarına başladı. Dar gelirli vatandaşlar için vatandaşlık maaşı verileceği duyuruldu. Birçok kişinin merak ettiği ve üzerinde araştırma yaptığı vatandaşlık maaşının tüm detayları açıklandı. Vatandaşlık maaşı nedir, ne kadardır? Vatandaşlık maaşından kimler faydalanabilir? İşte tüm detaylar...

VATANDAŞLIK MAAŞI

Aile Destek Ödemeleri milyonlarca kişinin cebini rahatlatırken Temmuz ayında destek programın son bulmasıyla yeni bir proje üzerinde çalışmalar yapıldı. Vatandaşlık maaşı, dar gelirli ailelere verilmesi planlanan ödeme desteğidir.

vatandaşlık maaşı

Eski Aile Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamalarda Aile Destek Programı'nda tecrübe edilerek daha verimli çalışılacağına vurgu yapmıştı. Program bütüncül bir çevreye dönüştürülerek koruyucu olarak vatandaşlık maaşların cepleri rahatlanması amaçlanıyor. Vatandaşlık maaşı şartlar ve tüm detayları için kısa süre içerisinde tüm bilgilerin kamuoyuyla paylaşılacağı duyuruldu. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN