Doğalgaza Şubat zammı geliyor mu? BOTAŞ açıkladı: Şubatta zam…

Doğalgaza Şubat zammı geliyor mu? BOTAŞ açıkladı: Şubatta zam…

Şubat ayı ile birlikte doğalgaz fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Doğalgaza Şubat'ta zam geliyor mu? sorusunun yanıtı BOTAŞ'tan geldi. İşte doğalgaz zammı hakkında merak edilenler…

Şubat ayına bir gün kala doğalgaz fiyatları da araştırılmaya başladı. Yeni ay ile birlikte fiyatları zam yapılıp yapılmayacağı merak edilirken açıklama BOTAŞ'tan geldi. Şubat ayı doğalgaz tarifesi belli oldu. İşte doğalgaz zammı hakkında merak edilenler…

BOTAŞ AÇIKLADI

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Mesken ve sanayi aboneleri tarafından kullanılan elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılıp yapılmadığını açıkladı. Şubat ayında tarifelerde değişiklik olmayacağını belirten BOTAŞ, internet sitesi üzerinden yayınlanan tarife tablosu doğrultusunda Şubat ayından itibaren geçerli olacak mesken sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife de sabit kalındığı duyuruldu.

dogalgaz-kapak-3.jpg

Bu kapsamda konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine şubatta uygulanacak olan satış fiyatı 1000 metreküp doğalgaz için 4.080 TL olarak belirtildi.

Sanayi aboneleri için belirlenen tarifede ise kademe bir için 1000 metreküp doğalgazda 8.549 TL, kademe 2 içinde 11.374 TL olarak belirlendi.

Elektrik üretim amacıyla kullanılan tarifede ise 1000 metreküp doğalgaz fiyatının 12.000 TL olduğu duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN