Dolar altın euro borsa tersten vuracak! İslam Memiş tarihi verdi! Elinizi çabuk tutun

Dolar altın euro borsa tersten vuracak! İslam Memiş tarihi verdi! Elinizi çabuk tutun

Seçim sonrası dolar ve euroda patlama yaşanırken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten altın dolar ve euro için müjdeli haber geldi. Elinde döviz ve altın olanlar hemen harekete geçsin. O tarihte döviz büroları taşacak.

Seçimi Erdoğan'ın kazanmasıyla beraber haftanın ilk günü piyasalar hareketlenmeye başladı. Borsa yükselişe geçerken, dolar, euro ve altında zirve rakamları gördü. Yatırımcı ise satmak için fırsat kollamaya başladı. Peki dolar ne kadar olacak? Altın düşecek mi? İslam Memiş'ten müjdeli haber peş peşe geldi.

ALTIN DOLAR EURO BORSA TERSTEN VURACAK

Seçim sonuçlarının piyasaları pozitif etkileyeceğini aktaran İslam Memiş, yeni haftaya dikkat çekti. Yükselişe geçen borsa, dolar, euro ve altınında düşüş yaşanabileceğini belirtti.

dolareuro.jpg

Memiş, TL’de ve borsa da bekleyenlerin kazandığını belirtiken, seçimlerden önce döviz ve altın alanların ise kaybettiğini söyledi.

İslam Memiş şunları aktardı:

"Kısa vadeli pozitif seyir, yatırımcılara fırsat sunmuş olacak. Döviz ile ticaret yapan, döviz ve altın alımı için fırsat kollayanlar şanslı.Kısa vade için fiziki tarafta dolar/TL kurunda 20,68, 20,20 ve 20 lira seviyelerini destek seviyesi olarak takip edeceğim.

Altının gram fiyatında bin 350 lira seviyesini destek seviyesi olarak takip edeceğim.Sanal da bu rakamlar daha da gerilecektir.Ancak sanal ortamda işler biraz karışık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN