Dolar biriktirenler dikkat bunu yapanların canı çok yanacak! Selçuk Geçer 40 TL olacak deyip tarih verdi

Dolar biriktirenler dikkat bunu yapanların canı çok yanacak! Selçuk Geçer 40 TL olacak deyip tarih verdi

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri hem vatandaşlar hem de yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Yeni yılla beraber yükselişe geçen dolar kuru 18 TL seviyelerini aşmış durumda. Vatandaşlar ise 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırıyor. Yaptığı tahminlerle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların pik yapacağı seviyeyi açıkladı. Bu tarihe dikkat, 40 TL olacak. İşte 18 Ocak 2023 güncel Dolar ve Euro fiyatları...

Dolar ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri 18 Ocak 2023 tarihinde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yeni yılla beraber yukarı yönlü atağa geçen dolar kuru 18 TL seviyelerini aşmış durumda. Vatandaşlar ise 'Dolar düşecek mi, yükselecek mi?' sorusunu araştırmaya başladı. Piyasadaki son durumu değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu sene doların fırlayacağını söyledi. Dolar biriktirenler dikkat! Selçuk Geçer 40 TL olacak deyip tarih verdi. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini...

ELİNDE DOLAR OLANLAR DİKKAT! SELÇUK GEÇER BEKLENEN TARİHİ VERDİ

ABD Merkez Bankası'nın (FED) enflasyona karşı adım attığı faiz artışları ve Çin'de koronavirüsün tekrardan artışa geçmesi piyasalarda tedirginliğe neden olmuş durumda. Özellikle FED'den gelen sıkı para politika uygulamaları doların güçlenmesine neden olurken, iç piyasada dolar kuru 18 TL seviyelerini açmış durumda. Vatandaşlar ise en iyi yatırım aracının altın mı yoksa dolar mı olduğunu sorguluyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, öyle bir tahminde bulundu ki elinde tutmayan bin pişman olacak. Peki, bugün Dolar ne kadar? Euro kaç TL?

SAKIN SATMAYIN: 12 TL BİRDEN...

Dolar kurunda yaşanan yükselişleri değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu sene doların fırlayacağını söyledi. Bunu yapmayanlar bin pişman olacak.

fgbgfbgf-6.jpg

40 TL'YE KADAR YÜKSELECEK

Konuşmasının devamında dolar için beklediği seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer, dolar fiyatlarının bu yıl 40 TL’ye kadar yükselebileceğini vurguladı. Dolarını bozdurmak isteyen vatandaşların bir süre daha beklemesini söyleyen ünlü ekonomist, yatırım yapmayan vatandaşların ise üzüleceğini vurguladı.

DOLAR NE KADAR?

Son kapanışını 18.7883 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 18.7809 liradan, satış fiyatı ise 18.7958 liradan işlem görüyor.

fgbfgb-6.jpg

EURO KAÇ TL?

Yüzde 0.01'luk bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 20.263 TL'den yapan euro şu anda 20.2546 TL alış ve 20.2715 TL satış fiyatına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN