Dolar borcu olanlar için satış uyarısı! Doların ciğerini bilen uzman tarih vererek uyardı

Dolar borcu olanlar için satış uyarısı! Doların ciğerini bilen uzman tarih vererek uyardı

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Haftanın son iş günü olan Cuma gününde 19 TL sınırını aşan dolar kuru, gün sonunda gerileyerek 18,97 TL seviyelerine kadar düşmüştü. Piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları uyardı. Doların yükselişe geçeceğini belirten Geçer, tarih vererek vatandaşlar uyardı. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini...

Dövizde yaşanan hareketlilik yatırımcıların gündeminde. Cuma günü 19 TL seviyesini aşan dolar kuru haftayı 18,97 TL seviyesinde kapattı. Dolar kurunda yaşanan yükseliş ataklarını değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları uyardı. Yaptığı tahminlerle dikkatleri üzerine çeken Geçer, elinde dolar bulunduranlara satış uyarısında bulundu. Tarih veren Selçuk Geçer, doların uçuşa geçeceği tarihi paylaştı. Bunu yapmayan yandı! Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar bugün ne kadar? İşte detaylar...

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Piyasalarda yaşanan hareketlilik ile birlikte uzman isimlerden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Özellikle dolar kurunda yaşanan ataklar yatırımcıları tedirgin etmiş durumda. Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz indirimi sonrası hızlı bir dalgalanma sürecine giren dolar kuru vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte.

Daha önceden yaptığı dolar tahminleri ile dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer, elinde dolar olanları uyardı. 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna net bir şekilde cevap veren Geçer, uyarı üstüne uyarılarda bulundu.

ELİNDE DOLAR OLANLARI UYARDI!

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalardan sonra vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolarda son durum ne?' sorularını araştırmaya başladı. Merak edilen soruları yanıtlayan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, döviz kurları ile ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu. ABD'de yükseliş yaşayan enflasyonun dövizde büyük bir probleme yol açabileceğine dikkat çeken Geçer, olası bir enflasyonun görülmesi halinde doların tekrardan yukarı yönlü bir artış yaşayacağı bilgisini paylaştı.

kjkjkj-25.jpg

TARİH VEREREK BEKLEDİĞİ SEVİYELERİ AÇIKLADI

Dolar kurunun yükseleceğini belirten Selçuk Geçer, beklediği seviyeleri açıkladı. Tarih veren Geçer, dolar kurunun 9 gün sonrasında 3-5 TL aralığında bir artış meydana gelebileceğini söyledi. Ancak tahminlerin en iyi senaryo halinde gerçekleşeceğinin altını çizdi. ABD enflasyon hakkında ise bir frenleme yapmaması halinde dolar kurunun 35 liraya kadar yükseleceğini ifade etti.

kjkjkjkj-5.jpg

12 MART 2023 DÖVİZ KURUNDA SON DURUM

Gelen tahmin sonrası vatandaşlar 'Dolar bugün ne kadar? 12 Mart 2023 Pazar günü dolar kaç ne kadar oldu?' sorularını araştırmaya başladı. Peki 1 dolar kaç TL? İşte 12 Mart güncel dolar kuru;

DOLAR NE KADAR?

Dolar 18,9629 TL'den alınıyor ve 18,9730 TL'den satılıyor.

EURO NE KADAR?

Euro'nun alışı 20,1724 TL, satışı ise 20,1921 TL oldu.

STERLİN NE KADAR?

Sterlin 22,8104 TL'den alınıyor ve 22,8351 TL'den satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN