Dolar borcu olanlar için satış uyarısı! İslam Memiş dolar borcu olanlar için tarih vererek uyardı

Dolar borcu olanlar için satış uyarısı! İslam Memiş dolar borcu olanlar için tarih vererek uyardı

Altın ve dolar kurunda yaşanan gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Mart ayı ile birlikte yükselişe geçen dolar kuru 19 TL'ye kadar dayanmış durumda. Fiyatlarda yaşanan hareketlilik yatırımcıları tedirgin ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi. Dolar borcu olanlar dikkat! İslam Memiş tarih vererek uyardı. Bunu yapan yandı. İşte İslam Memiş'in dolar tahmini...

Mart ayı ile birlikte altın ve dolarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları düşüşe geçerken dolarda yükseliş başladı. Özellikle gram ve çeyrek altında yaşanan düşüşler yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dolar için kritik uyarı geldi. Dolar borcu olanlar dikkat! İslam Memiş, tarih vererek uyardı. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Yaptığı tahminlerle dikkatleri üzerine çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu kez dolar yatırımcılarını uyardı altına yatırım yapan vatandaşları ise müjdeyi verdi. Altın fiyatlarında yaşanan hareketliliği değerlendiren İslam Memiş, "Gram altın ucuz değil, bedava" diyerek alım konusunda tavsiyeler verdi. Düşüşlerin devam edeceğini belirten Memiş, gram altının 1100 TL'nin altına düştüğünü söyledi.

hgghhggh-1.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN DOLAR İÇİN KRİTİK TAHMİN

Dolar kuru içinde önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş, genel vadede doların 24 TL ile 25 TL seviyelerine çıkacağını belirtti. Euro'da yükselişlerin başlayacağının altını çizen Memiş, dövizde yükselmenin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti.

hghghghg-10.jpg

BORSADA YATIRIM YAPACAKLAR DİKKAT!

Borsa hakkında da önemli uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Borsa İstanbul'un kısa vadede baskılandığının altını çizdi. Yatırımcıların borsayı orta ve uzun vadeyi baz alarak işlem yapmasını tercih ettiğini dile getiren Memiş, borsada yapılan işlemlerde "Ne alırsan kazanırsın" mantığının da yanlış bir tutum olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN