Dolar kahini Selçuk Geçer'den piyasaları yıkan tahmin! Dolar borcunuz varsa hemen ödeyin: O tarihte 1 dolar 25 TL!

Dolar kahini Selçuk Geçer'den piyasaları yıkan tahmin! Dolar borcunuz varsa hemen ödeyin: O tarihte 1 dolar 25 TL!

Döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen dolar kuru 19 TL seviyesini aşmış durumda. Dolardaki yükseliş yatırımcıyı tedirgin ederken 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı, satılır mı?' soruları araştırılmaya başlandı. Piyasalardaki son durumu değerlendiren ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, öyle bir seviye verdi ki duyan döviz bürolarına koşuyor. Dolar borcu olanlar dikkat! O tarihte 1 dolar 25 TL olacak.

FED faiz kararı sonrası ateşlenen dolar kuru psikolojik sınır olan 19 TL seviyesini aşmış durumda. Dolardaki yükseliş devam ederken vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırmaya başladı. Dolar tahminleri ile yatırımcılar tarafından yakından takip edilen ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, korkutan dolar tahminini açıkladı. Dolar borcu olanlar dikkat! O tarihte 1 dolar 25 TL olacak. Piyasalar yangın yerine dönecek. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini ve uyarıları...

SELÇUK GEÇER'DEN BOMBA DOLAR TAHMİNİ

18 TL seviyelerinde sıkışıp kalan dolar kuru Fed faiz kararı ile birlikte ateşlendi. Psikolojik sınır olan 19 TL seviyesini aşan dolar, yeni rekor seviyelere doğru gidiyor. Dövizde yaşanan hareketlilik yatırımcıları tedirgin ederken dolar kahini olarak anılan Selçuk Geçer'den çarpıcı uyarılar geldi. Dolar borcu olan yandı. Geçer, doların 19 TL ile sınırlı kalmayacağını ve o tarihte 25 TL'ye kadar yükseleceğini ifade etti.

gfgfgfgf-95.jpg

"DOLAR O TARİHTE 25 TL OLACAK"

ABD Merkez Bankası'nın yüzde 25 faiz artışını doğru tahmin eden ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için korkutan senaryoyu açıkladı. Seçimlerin piyasaları derinden etkileyeceğini ifade eden Geçer, 14 Mayıs tarihinden itibaren doların 25 TL'yi aşacağını söyledi.

DOLAR BORCU OLANLAR DİKKAT!

'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı, satılır mı?' sorularını yanıt veren Selçuk Geçer, dolar borcu olanları uyardı. Seçime kadar elinizi çabuk tutun. Seçimden sonra dolar 25 TL'ye kadar yükselecek!

fggffggfgf.jpg

25 MART 2023 CUMARTESİ GÜNÜ 1 DOLAR NE KADAR?

1 Dolar bugün satış olarak ise 19.04 TL dolaylarında işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN