Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Geçtiğimiz günlerde yeniden artışa geçen dolar bu sabah saatlerinde 15,90 lira bandının üzerindeki seyrini sürdürüyor. Dövize Endeksli mevduatların devreye girmesinden bu yana son iki haftada TL dolar karşısında yüzde 7 değer kaybetti. Euro ise, 16,85 civarında işlem görüyor.

Döviz kurlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 6 ay sonra büyük hareketlilik yaşayan dolar ve euro'nun fiyatı vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. Dövize Endeksli mevduatların devreye girmesinden bu yana son iki haftada TL dolar karşısında yüzde 7 değer kaybetti.

Bu sabah ise dolar 15,90 lira bandının üzerindeki seyrini sürdürüyor. Spot piyasada dolar/TL alış fiyatı 15,9353 lira, satış fiyatı 15,9453 liradan işlem görüyor.

Euro/TL ise aynı dakikalarda 16,8504 lira alış fiyatı, 16,8570 lira satış fiyatıyla el değiştiriyor.

Sterlin yüzde 0,69 değer kazandı ve 19,7771 TL'den alınıp 19,8489 TL'den satıldı.

Merkez Bankası’nın 13 Mayıs itibarıyla eksi 62 milyar dolar seviyesine kadar gerileyen negatif rezervleri ile kuru ne kadar süre baskılayabileceği tam olarak bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN