Dolar piyasası için korkutan iddia! Selçuk Geçer 'İktidar herkesi korkutan planı devreye alacak' diyerek uyardı

Dolar piyasası için korkutan iddia! Selçuk Geçer 'İktidar herkesi korkutan planı devreye alacak' diyerek uyardı

Dolar kurunda flaş gelişme! Seçimlerin ardından hızla yükselişe geçen dolar 27 TL'yi aşarak yeni bir rekora imza attı. Bu süreçte iktidarın nasıl önlem alacağı merak konusu olurken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba bir uyarı geldi. Dolar piyasası için korkutan iddia. Selçuk Geçer 'İktidar herkesi korkutan planı devreye alacak' diyerek uyardı. Piyasalar altüst olacak! O tarihte ortalık fena karışacak. İşte Selçuk Geçer'in dikkat çeken dolar uyarısı ve tahmini...

Seçimlerin ardından hızla yükselişe geçen Dolar\TL rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası atağa geçen dolar kuru 27 TL'yi aşarak yeni bir rekora imza attı. İktidarın bu süreçte nasıl bir adım atacağı merak konusu olurken vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar 30 TL olacak mı?' sorularını araştırmaya başladı. Dolar piyasası için korkutan iddia! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer 'İktidar herkesi korkutan planı devreye alacak' diyerek uyardı. Piyasalar altüst olacak, hemen önleminizi alın.

ELİNDE DOLAR OLANLAR DİKKAT! ÜNLÜ EKONOMİST BOMBAYI PATLATTI

Dolar yükselişine devam ediyor. Rekor üstüne rekor kıran dolar kuru 27 TL'yi aşmış durumda. Birçok ekonomistten dolar tahmini gelirken Selçuk Geçer'den bomba bir iddia geldi. Dolar kuruna yeni bir müdahale beklediğini açıklayan Selçuk Geçer iktidarın bunu nasıl yapacağını da açıkladı.

ghhggh-2023-08-09t144756-780.jpg

27 ayın ardından ilk defa faiz politikasında yükseltme kararı alan Merkez Bankası, piyasalarda oynamalara neden olmuştu. Altın ve dolar fiyatları hızla yükselirken yatırımcılar 'Dolar kaç TL olacak? Dolar yükselecek mi?' sorularını araştırmaya başladı. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, doların seyri ile ilgili önemli paylaşımlarda bulundu.

İKTİDARIN KORKUTAN PLANINI AÇIKLADI

Elinde dolar olanları uyaran Selçuk Geçer, iktidar tarafından ek vergi getirilebileceğini iddia etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Geçer, şunları söyledi:

fggfgf-2023-08-09t144738-824.jpg

"Bankalardaki döviz hesaplarına vergi gelecek diyorlar. Vergi gelebilir arkadaşlar. Daha önce de böyle bir takım hatalar yapıldı. Bu hatayı yaptığınız an itibariyle kayıt dışını artırırsınız. Millet parasını bankadan çeker. Bir kereye mahsus o vergiyi öder, parasını yastık altına götürür ve ondan sonra piyasa ile banka arasındaki makas açılmaya başlar."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN