Dolar sahipleri kötü günlere hazır olsun! Pazar gününden sonra...

Dolar sahipleri kötü günlere hazır olsun! Pazar gününden sonra...

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Mart ayına rekorla başlayan dolar\TL 32 lira bandını aştı. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırırken Prof. Dr. Necmettin Batırel'den ilginç bir tahmin geldi. Dolar borcu olanlar dikkat! Pazar gününden sonra ortalık yangın yerine dönecek. İşte dolar kurunda beklenen o rakam...

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Necmettin Batırel, dolar borcu olanları uyardı. Dolar sahipleri bu haber sizi ilgilendiriyor. Pazar gününden sonra dananın kuyruğu kopacak. Dolar sahipleri kötü günlere hazır olsun.

DOLAR SAHİPLERİ DİKKAT! KARA GÜN GELİYOR

'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı satılır mı?' sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Necmettin Batırel, dolar kuru hakkında ilginç bir değerlendirme yaptı. Daha önce yaptığı dolar tahminlerinden dolayı "Şakkadanak Necmettin Batırel" lakabı takılan Batırel, son tahmini ile dolar sahiplerini korkuttu.

yeni-proje-2024-03-26t151354-423.jpg

Prof. Dr. Necmettin Batırel, doalrın düşeceğini bir kez daha yeniledi. Ünlü ekonomist doların 45 TL olacağına işaret edenlere bir kez daha karşı çıktı.

TÜRKİYE'YE YÖNELİK FAİZ BASKISI VAR

Prof. Dr. Necmettin Batırel'e göre, Türkiye yüksek faiz ve kur baskısı altında. "Türkiye düşmanları" ekonomiyi zor duruma sokmak istiyor. Uluslararası bankalar Türkiye'nin para politikasını zorluyor. Faiz artırımı bekleniyor.

yeni-proje-2024-03-26t151452-877.jpg

DOLAR O TARİHTE DÜŞECEK

Doların düşeceğini işaret eden Batırel, "Cari açık azaldı ve ihracat rekor kırdı. Türkiye'nin kredi notu iyileşti. Dövizin yükselmesi beklenmiyor. Merkez Bankası'nın yeterli döviz rezervi var. Seçimlerden sonra döviz girişi bekleniyor ve doların değeri düşecek." yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN