Dolar ve euro güne nasıl başladı?

Dolar ve euro güne nasıl başladı?

İstanbul serbest piyasada 14,70 liradan alınan dolar 14.74 liradan, 16,14 liradan alınan euro ise 16.21 liradan satışa sunuldu.

Dün 14,79 seviyelerinde güne başlayan dolar bugün 14,70 TL'den işlem görürken, dün 16,09 seviyelerinde işlem gören euro ise bugüne 16.14 seviyelerinde başladı.

İSTANBUL SERBEST PİYASADA ALIŞ SATIŞ FİYATLARI

ABD Doları: 14,70- 14.74

Euro: 16,14- 16,21

İngiliz Sterlini: 19,22-19-32

İsviçre Frangı: 15,65-15,59

GÖZLER FED'DE

Piyasalarda merakla beklenen ABD Merkez Bankası (Fed) Toplantısı bu akşam gerçekleştirilecek.

ABD'li yatırım bankası JPMorgan, Fed'den bu yıl içerisinde dokuz defa faiz artırımı beklediklerini belirtirken, bu artışların mart ayında başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN